76 Iğdır spor Kadın Futbol Takımından İl Genel Meclis Üyesi Şıktaş’a Ziyaret

Tarih : 2015-01-29 / Kategori : Genel Haber

76 Iğdır spor Kadın Futbol Takımından İl Genel Meclis Üyesi Şıktaş’a Ziyaret

             Bayanlar 3. Lig 8. Grup’ta mücadele eden 76 Iğdır spor Kadın Futbol takımı Iğdır il Genel meclis Üyesi Cabbar Şıktaş’ı ziyaret etti.

 

            Kadınlar 3.Lig’de mücadele eden Iğdır 76 Kadın Futbol Takımı oyuncuları ve yöneticileri, Iğdır il Genel meclis Üyesi Cabbar Şıktaş’ı ziyaret ederek takıma destek taleplerini ilettiler.

              Yeşil Iğdır Gazetesinde gerçekleşen ziyarete Iğdır 76 Kadın Futbol Takım Kulüp Başkanı Rıfat Özen’in yanı sıra ASKF ( Amatör Spor Kulüpler Federasyonu) Başkanı Filit Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Akkuş ve Iğdır 76 Kadın Futbol Takımı futbolcuları katıldı.

              Ziyarette Iğdır’ı temsil eden tek bayan futbol takımı olarak maddi manevi destek taleplerini ileten kulüp yöneticileri, Şıktaş’tan hem basın olarak hem de il genel meclis üyesi olarak kulübe yardım edilmesi istekleri dile getirildi.  

              Kıt imkanlarla zor şartlarda ligde mücadele ettiklerini belirten 76 Iğdır Spor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Akkuş, “Iğdırlı idareciler, seçilmişler, iş adamları ve Iğdırlıların takıma maddi manevi desteklerini bekliyoruz.Takıma sahip çıkmaları halinde çok daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

              İl Genel meclis Üyesi Cabbar Şıktaş’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Takımımızı basından takip ediyorum. Başarınız Iğdır adına bizleri sevindirmektedir. İlimiz ve doğu şartlarında böylesine bir medeni cesaret gösteren 35 genç kızımız bir araya gelmiş. Transferler gerçekleştirerek takım oluşturmuş ve 3 lige çıkmışsınız. Grupta da 2 sırada iddialı bir şekilde mücadele etmektesiniz. Herkese düşen Iğdır’ın takımını desteklemek, maddi manevi yanında yer almaktır. Bende elimden gelen hususlarda sizlere destek olacağım. Hem basında hem de özel idare bünyesinde diğer il genel meclis üyesi hemşehrilerimizle birlikte takımımıza katkı sunmamız gerekir” dedi.    

              Ziyaret Iğdır 76 Kadın Futbol Takımı oyuncuları ve yöneticileri ile il Genel meclis Üyesi Cabbar Şıktaş’la çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.