Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Başkanı Serdar Ünsal "Hocalı Katliamı Ermenilerin Gerçek Yüzüdür"

Tarih : 2015-02-27 / Kategori : Genel Haber

Iğdır  Azerbaycan Evi  Derneği Başkanı  Serdar Ünsal

        Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı   Serdar Ünsal, Hocalı katliamının 23. yıldönümü nedeniyle yaptığı  yazılı açıklamada "Ermenilerin gerçek yüzünü Hocalı da görmek mümkün. Çünkü 1915 -20 yılları arasında uyguladıkları vahşeti 1992 de bir kez daha uygulamışlardır. Hocalı'da savunmasız insanları şehit etmişlerdir.

 

          Bugün Ermeni zulmünden kaçan binlerce Azerbaycan Türk'ü zor durumdadır" dedi.

         Ermenilerin  Hocalı da yapmış olduğu vahşice soykırım aslında hür dünyanın insanlığın utanç günüdür diyen Ünsal, "Her fırsatta Türk düşmanlığı yapan Ermeniler   26 şubat 1992  yılında da düşmanlıklarını bir kere daha göstermiş  hür dünyanın gözü önünde  Türk katliamı yapmıştır. Bu katliama da insan hakları dünya insanlığı seyirci kalmıştır." şeklinde konuştu.

         Ünsal şunları kaydetti: "Türk milleti hiç bir zaman Ermenileri katletmemiştir. Sözde soykırım iddiaları iftira ve yalandan ibarettir. Bugün Hocalı'da, Karabağ da binlerce insanı kadın, çoluk çocuk demeden katliam yapan Ermenilerin dedeleri, babaları geçmişte de Iğdır ve çevresinde binlerce insanı diri diri damlara doldurup yakmışlardır. Bu da gösteriyor ki Ermeniler kan dökücü Türk düşmanı olan bir millettir. Hocalı şehitlerini bir kez daha rahmetle anıyoruz" diye konuştu.  Ünsal, "Ermenilerin gerçek yüzünü her yerde anlatmalıyız" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.