New Holland Bölge Bayisinden Tarla Tatbikatı

Tarih : 2015-03-03 / Kategori : Genel Haber

New Holland Bölge Bayisinden Tarla Tatbikatı

             New Holland Traktörlerinin bölge bayisi olan  Abdullahoğulları Ltd. Şti. TD 90 D, TT 50, TT 55, 6556,  TD 75 D Marka traktörlerin tanıtımını yaptı.

 

             Karakoyunlu ilçesine bağlı Taşburun beldesinde tarla tatbikatı yapıldı.

       Tatbikatta konuşan New Holland Traktör Bayii ve Abdullahoğulları Ltd. Şti. Yetkilisi Volkan Demirel, “ Yaptığımız  bu  tip tatbikatlar ile yeni ürünlerimizi çiftçilerimize tanıtıyoruz. Çiftçiler traktörleri kullanarak denemek  fırsatı buluyorlar. Böylelikle  çiftçilerimizin yeniliklerden haberdar olması ve yeniliklere açık olması bizi memnun ediyor” dedi..

 

              Yeni çıkan traktörlerin tanıtımını yapmak ve traktörlerin tarla performanslarını çiftçilere göstermek amacı ile düzenlenen tatbikata çiftçilerin ilgisi yoğun oldu.

             Düzenlenen tatbikata çok sayıda çiftçi katıldı. Tatbikata katılan çiftçiler, çeşitli modeldeki traktörleri kullanarak deneme fırsatı buldular ve tarlada sürüm yaptılar. Tatbikat boyunca, çiftçilere traktör ve ekipmanlar hakkında bilgiler verildi.

               TD 90 D, TT 50, TT 55, 6556,  TD 75 D Traktörlerin tanıtıldığı tatbikatta çiftçilerin yeni traktörlere büyük ilgisi oldu.

             MODELLER BEĞENİLDİ

Türk Traktör’ün köklü geçmişi ve faaliyet alanlarının anlatılmasıyla başlanan Tarla tatbikatında  çiftçiler çevre dostu motorla yenilenen New Holland modellerini bire bir inceledi.

Çifçiler, Yakıt tüketimi başta olmak üzere, traktörü kullanırken dikkat edilmesi gereken noktalar, verimi arttırmaya yönelik unsurlar gibi en çok merak edilen konularda da bilgi ve  danışma fırsatı buldular.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.