Ziya Zakir Acar'dan anlamlı plaket

Tarih : 2015-03-06 / Kategori : Genel Haber

Ziya Zakir Acar'dan anlamlı plaket

           Iğdır-Azerbaycan Dil, Tarih ve Kültür Birliğini Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Ziya Zakir Acar ve Azerbaycan Kars Konsolosluğu, Iğdır Temsilcisi Fariz Caferov, Gazetemiz Genel Yönetmeni Cabbar Şıktaş'ı makamında ziyaret ettiler.

 

            Iğdır-Azerbaycan Dil, Tarih ve Kültür Birliğini Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Ziya Zakir Acar ziyarette yaptığı açıklamada:  "Yeşil Iğdır Gazetesi'nin Derneğimiz ve  Iğdır Kültürüne katkılarını takdirle karşılıyoruz. Sizlerin bu öz verili çalışması kesinlikle dikkatlerden kaçmamaktadır. 60 yıl aralıksız yayın akışını sürdürmek elbette kolay değildir. Maddi ve manevi zorluklarını biliyoruz. Bende yıllardır Iğdır Kültürüyle alakalı çalışmalar yapmakta ve zorlukların ne demek olduğunu bilmekteyim. Manevi açıdan sizleri kutlamak ve bir anı olarak kalması hasebiyle sizlere bir plaket sunmak istiyorum." dedi.

            Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş'da: "Bu nazik düşüncenizden ötürü öncelikle teşekkür ediyoruz. Yeşil Iğdır camiası olarak ilkemizden ödün vermeden bu günlere geldik... İnşallah Allah'ın izniyle bundan sonra da ilkelerimiz doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz." dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.