Nevruz Bayramı Kutlamalarına Üniversite De Katkıda Bulundu

Tarih : 2015-03-25 / Kategori : Genel Haber

Nevruz Bayramı Kutlamalarına Üniversite De Katkıda Bulundu

            Iğdır Valiliği, Iğdır Üniversitesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün katkıları ile düzenlenen baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı, Iğdır'da Azerbaycan, Gürcistan ve İran'dan gelen vatandaşlarla kutlandı. Zübeyde Hanım Bulvarı'ndaki meydanda coşku ile kutlanan Nevruz Bayramı, renkli görüntülere sahne oldu. Iğdır Üniversitesi’nin de stant kurduğu kutlamalar için meydanda kıl çadırlar ve stantlar kuruldu.

 

           Nevruz Bayramı etkinliklerine, Vali Davut Haner, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Iğdır Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Mehmet Erdem, Rektör Danışmanı Hakan Güngörmez, kamu kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Bayram meydanında kurulan Iğdır Üniversitesi Standı katılımcıların ilgi odağı oldu. Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz meydanda kurulan çadır ve stantları gezerek bayramlaştı. Halk oyunları ekibi ve Kafkas oyunları ekibi tarafından gösteriler yapıldı. Yapılan programa, protokol üyeleri, İran’ın Erzurum Konsolosu. Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu  Iğdır Temsilcisi, daire amirleri,  öğrenciler ve halk katıldı. Program akşam saat 19.30 da başlayan Sümer Ezgü konseriyle sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.