Galericiler sitesine ek yapılacak

Tarih : 2015-03-31 / Kategori : Genel Haber

Galericiler sitesine ek yapılacak

            İsmail Demirel yeniden başkan seçildi.

 

            Iğdır Galericiler Sitesine yeniden başkan seçilen İsmail Demirel, galerici esnafının mağduriyetini gidermek amacıyla siteye ilave olarak 10 işyerinin daha yapılacağını ve kısa sürede bitirileceğini açıkladı.

                3 yıllığına yeniden site başkanı seçilen İsmail Demirel yaptığı açıklamada: "Iğdır merkezde galerici esnaflarımız sitemizde yer olmadığı için şehir merkezinde faaliyet göstermekte ve belediye ile zaman zaman sorun yaşamaktadırlar. Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulumuzda üyelerimiz teveccüh gösterip bizi tekrar seçtiler. Bizde yönetim olarak; Ahmet Kaya ve Cafer Akkuş aldığımız kararla üyelerimizin mağduriyetini gidermek amacı ile 10 ek bina yapmaya karar verdik. Tahminen 3 aya kadar inşaatı bitirip üyelerimize teslim edeceğiz." dedi.

                Galericiler sitesinin uzun süredir başkanlığını yürüten başarılı iş adamı İsmail Demirel ve yönetimine başarılı çalışmalar dileriz.

Facebook Beğenenler

  1. ERCAN DURAK 2015-03-31 06:47:03

    Iğdır halkının Sayın İsmail demirel gibi değerlere ihtiyacı var.sayın başkanıma yeni görevinde başarılar dilerim.dua ile

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.