6. Tarım Ve İnsan Konulu Fotoğraf Yarışması Sergisi Iğdır’lı Sanatseverleri Bekliyor

Tarih : 2015-04-01 / Kategori : Genel Haber

6. Tarım Ve İnsan Konulu Fotoğraf Yarışması Sergisi Iğdır’lı Sanatseverleri Bekliyor

             Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca ilk kez 2009 yılında gerçekleştirilen "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasının 2014 yılında 6.sı düzenlendi. Jüri tarafından yarışmaya katılan eserlerden sergilenmeye değer görülen 60 adedi ilimizde 26.03.2015 tarihinde Iğdır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda sergilendi.

 

        Serginin açılış törenine Vali Yardımcısı Bilgehan KARANFİL, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin ERASLAN, Kaymakam Adayı Ahmet Ruhi KURT, Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan BAL, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet KANYAR, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Hamdi Görkem GENÇTÜRK, İş-Kur İl Müdürü Halis ERDOĞAN, DSİ Şube Müdürü İzzet TURAN, Tapu Sicil Müdürü İrfan ŞEKERTEKİN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman ENGİNDENİZ, İl Ticaret Müdürü Kenan GÜNEŞ, Iğdır Damızlık Koyun Keçi Birliği Başkanı Mustafa MALGAZ, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Personelleri ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.

         Törende açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Hüseyin ERASLAN;  "İlk defa 2009 yılında başlayan resim yarışmasının 2014 yılında 6.sı düzenlenmiştir. Düzenlenen yarışmada Genel, Çiftçi-Üretici, Aile Çiftçiliği, Öğrenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları ve Denizbank Çalışanları olmak üzere 6 kategoride 569 katılımcının 2 bin 552 fotoğrafı yarışmıştır. Yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen fotoğraflar yılın değişik zamanlarında 81 ilimizde sergilenmektedir. Bugün burada açtığımız sergide ise 60 fotoğraf Iğdırlı sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

         Iğdır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde 26-28 Mart 2015 tarihleri arasında sergilenen "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışması eserleri sergisine halkta katıldı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.