Vali Yardımcısı Bilgehan Karanfil’e Basından Ziyaret

Tarih : 2015-04-02 / Kategori : Genel Haber

Vali Yardımcısı Bilgehan Karanfil’e Basından  Ziyaret

        Yeni çıkan kararnameyle Iğdır Vali yardımcılığına atanan Bilgehan Karanfil’e ilk ziyareti TRT Muhabiri Serdar Ünsal, Yeşil Iğdır Gazetesi Mesul Müdürü Ali Şıktaş, Sabah Gazetesi Muhabiri Özkan Aydın makamında hoş geldin ziyaretinde bulundular.

 

          Vali yardımcısı Bilgehan Karanfil, “Iğdır’a kısa zamanda alıştım, çok güzel ve sıcak bir il, insanıyla, cana yakınlığıyla, sıcak bir il, Iğdır’da görev yapmaktan ve hizmet etmekten çok memnunum. Iğdır’da görev yaptığım süreç içerisinde başarılı iş ve projelere imza atarız inşallah” dedi.        

             08.02.2011 tarihinde 95. dönem Kaymakam adaylarının kura çekimleri sonucunda Doğankent Kaymakamlığına atanan Bilgehan Karanfil, Mülki İdare Amirleri Atama, Değerlendirme ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ve diğer mevzuat hükümleri uyarınca İçişleri   Bakanlığı tarafından her yıl hazırlanarak çıkartılan rutin atama kararnamesi sonucu Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül tarafından onaylanması ile 19. 07. 2013 tarih ve 2013 / 463 sayılı kararnamesi  ile Aksaray ili Sarıyahşi İlçesi kaymakamlığına atandı.  Ardından yeni çıkan kararnameyle Iğdır  Vali Yardımcılığı görevine atandı. Yeşil Iğdır Gazetesi olarak Vali Yardımcısı Bilgehan Karanfil’e yeni görevinde başarılar dileriz.

            Bilgehan KARANFİL kimdir:

              1983 yılında Yozgat ilinin Çekerek ilçesi Çandır köyünde doğan Kaymakam Bilgehan KARANFİL, İlkokulu Sorgun İlkokulunda, Orta öğrenimini Yozgat Anadolu Lisesinde tamamladı. Yüksek öğrenimini, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi Ekonometri bölümünde tamamladı. 2006 yılında mezun oldu. 27 Ekim 2007 tarihinde yapılan, Gelir Uzmanı Yardımcılığı giriş yazılı sınavını kazandı. Mart 2008 de Çorum Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amiri sınıfında meslek hayatına başladı. Daha sonra Samsun ili 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerinde, vekaleten Kaymakamlık görevlerinde bulundu. Bir yıl süreyle İngiltere Sheffield kentinde Dil öğrenimi ve Kamu diplomasisi eğitimi gördü ( İngilterede bulunduğu süre içinde dil öğrenimi yanında, İngiliz Kamu kurum ve kuruluşlarının çalışma esaslarını inceleme fırsatı oldu. ) 95. dönem Kaymakamlık kursunu başarı ile tamamladı. Bilgihan KARANFİL,  evli ve 1 çocuk babasıdır.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası