Kars Ve Iğdır’da Torbacı Operasyonu

Tarih : 2015-04-18 / Kategori : Genel Haber

Kars Ve Iğdır’da Torbacı Operasyonu

             Kars ve Iğdır’da, ‘Torbacı’ diye tabir edilen 11uyuşturucu taciri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

            Kars Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘Torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yaptığı operasyonda, 52,50 gr. Metamfetamin, 204 gr. Afyon Sakızı, 279,82 gr. Esrar ve 9,43 gr. Bonzai ele geçirdi.

            Operasyonla ilgili olarak yapılan açıklamada, 14.04.2015 tarihinde saat: 06.30 da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, Kars’ta (10), Iğdır’da (2) şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

          Şahıslar hakkında yapılan işlemler sonrasında Kars C. Başsavcılığına sevk edilen 12 şahıstan ikisinin serbest bırakıldığı ve haklarında TCK 188/3 “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan işlem yapılan 10 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Böylece dosya kapsamında; daha önce Iğdır’da tutuklanan İran uyruklu 1 şahıs ile birlikte toplam 11 şüpheli şahsın tutuklandığı da yapılan açıklamada belirtildi.

        Öte yandan Kars Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve sağlığını tehdit eden, gençlerimizi bataklığa sürükleyen uyuşturucunun her çeşidine karşı mücadelelerinin kararlılıkla ve aralıksız devam edeceği ve bu kapsamda emniyet güçlerinin en büyük desteği sağlayan vatandaşların yapmış oldukları her türlü ihbarın titizlikle değerlendirildiğinin de bilinmesi istendi.

Tacettin DURMUŞ / KARS 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası