Iğdır Melekli Belediyesinde Sds Mutluluğu 

Tarih : 2015-04-20 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Melekli Belediyesinde Sds Mutluluğu 

          Bem-Bir-Sen Iğdır İl Başkanlığı ile Melekli Belediyesi arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesiyle belediye bünyesinde çalışan memurlar büyük sevinç yaşadı. 

 

         Bem-Bir-Sen Iğdır İl Başkanı Nihat GÜNEŞ ile Melekli Belediye Başkanı Ali VAROL arasında imzalanan "Sosyal Denge Sözleşmesi" ile Melekli Belediyesi'nde çalışan memurların maaşı artırıldı.

            Melekli Belediyesi başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Bem Bir Sen İl Başkan Yardımcıları İbrahim TURAN, Abbas KARABAĞ, Zeynep AYDOĞAN ve Melekli Belediyesi İşyeri Temsilcisi Nurettin BAĞCI katıldılar.

           Memurların ekonomik şartlarının daha da iyileşmesini sağlayan sözleşmeden dolayı İl Başkanı Nihat GÜNEŞ, Başkan Ali VAROL’a teşekkür etti. Personellerin bugüne kadar gösterdikleri performansın daha da üzerine çıkarak çalışacağına ve daha da üretken olacağına inandığını söyledi.

         Melekli Belediye Başkanı Ali VAROL "Melekli Belediyemize yapacağımız hizmetleri hayata geçirirken, Meleklinin tek kuruşunu heba etmemek için büyük bir özen gösteriyoruz. Bu çalışmalarda emeği bulunan personelimizin sosyal durumlarını iyileştirmek amacıyla elimizden geleni yapıyoruz. Yapılan bu düzenlemenin tüm personellerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası