“Hz. Peygamber Ve Birlikte Yaşama Ahlakı” Konulu Panele Yoğun İlgi

Tarih : 2015-04-20 / Kategori : Genel Haber

“Hz. Peygamber Ve Birlikte Yaşama  Ahlakı” Konulu Panele Yoğun İlgi

          Iğdır Üniversitesi ile Iğdır İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında “Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” konulu panel düzenlendi.

 

        Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, İl Müftüsü Cüneyt Kulas, Rektör Yardımcıları, öğretim üyeleri ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panel Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Karaağaç Kampüsü Konferans Salonunda düzenlenen panelde Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şadi Eren, panelin yöneticiliğini yaparken İl Müftüsü Cüneyt Kulas, Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Rıza Akgün, İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Yusuf Sancak ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Akgün panelist olarak katıldı. Günümüzde hayatın her alanında birlikte yaşamanın önünde engeller olduğuna dikkat çekilen panelde konuşmacılar Hz. Peygamberin hayatından da örnekler vererek Kur’an-ı Kerim ışığında birlikte yaşamanın önemine dikkat çektiler. 

         Panelin sonunda Rektör Yılmaz panelistlere verdiği önemli bilgilerden dolayı teşekkür ederek, Iğdır Üniversitesini simgeleyen bir tabak takdim etti. Panelden sonra Karaağaç Kampüsü bahçesinde üniversite tarafından hazırlanan etli nohutlu pilavı Rektör Yılmaz ve İl Müftüsü Kulas bizzat doldurarak misafirlere ve öğrencilere ikram ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.