Melekli Kasabası Kültür Ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısını Yaptı

Tarih : 2015-04-21 / Kategori : Genel Haber

Melekli Kasabası Kültür Ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısını Yaptı

            Melekli Kasabası Kültür Ve Dayanışma Derneği olağan Genel Kurulu, 19 Nisan 2015 Pazar günü,  İstanbul Güngören'deki merkezinde yapıldı.

 

         Dernek Başkanı Sefer Coşanar'ın açış konuşmasından sonra, Divan Başkanlığı'na Hasan Tufan seçildi. Tufan, derneğin yaklaşık 30 yıldır ayakta kaldığını belirterek; ''Bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Melekli ruhunu nesilden nesile taşımak görevimizdir. Yönetime gelen herkes bu uğurda hizmet etmiştir. Sevgili Başkan Sefer Coşanar da şu anda bayrağı taşıyan yönetimin başındadır. Kendisi ve yönetimdeki arkadaşları zor imkanlara rağmen güzel  ve başarılı hizmetler ortaya koydular.” dedi.

           Daha sonra gündem gereği konuşan dernek başkanı Sefer Coşanar: ''Tam 15 yıldır bana görev verdiniz. Teşekkür ederim. İstanbul'da dernekçilik yapmak oldukça zordur. Zaman oldu maddi... Zaman oldu manevi etkinlikler yaptık. Eğitimden bireysel yardımlara kadar elbette. Ayrıca iyi ve kötü günlerde üstümüze düşeni yaptık. Nevruz Bayramı ve piknik konusunda girişimlerimiz olmuştur. Buraya toplanan Melekli Kasabası İnsanları katılımları dolayısıyla bize güç vermiştir'' dedi.

            Faaliyet raporu üzerine yapılan görüşmelerde; üyeler düşünce ve önerilerini tek tek dile getirdi. Genellikle de yönetime teşekkür ettiler.

             Daha sonra yapılan seçimlerde: Yönetim Kurulu asıl üyeliklerine: Sefer Coşanar, Müçteba Makinst, Nihat Bekem, Zafer Çağatay ve Mirza Akpolat seçilirken... Denetim Kurulu'na da Ayhan Turan, Kürşat Taşkınsu ve Sefter Alim seçildiler.

             Kapanışta: Divan Başkanı Hasan Tufan ile yönetime yeniden seçilen Sefer Coşanar  genel kurula katılan tüm üyelere teşekkür ettiler. 

          Sefer Coşanar, ''bize bir kez daha görev verdiğiniz için çok sağ olun, sizlerin desteği oldukça ben hizmete varım. Çünkü bu derneğin tabelası  burada daima yaşamalıdır.'' dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.