Eğitimci Yazar Metin Yıldırım Ermeni Soykırımını Anlattı

Tarih : 2015-04-25 / Kategori : Genel Haber

Eğitimci Yazar Metin Yıldırım Ermeni Soykırımını Anlattı

         Eğitimci yazar Metin Yıldırım Iğdır Aras Mesleki Teknik Anadolu LiDİYsesinde “Ermenilerin yaptığı soykırımları anlattı.

 

                Konferans salonunda çeşitli okullardan gelen öğrencilere seslenen Metin Yıldırım,”Türk Milleti tarih boyunca kimseye soykırım yapmamıştır. Ermeniler  1.5 milyon insan öldü diyor hani nerde  bu insanlar  yan yana gömseniz kilometreler eder . nerde toplu mezar yok. Ama Ermenilerin yaptığı katliamın toplu mezarı Türkiye’nin her yerinde var. Ermenilerin 1915-20 yıllarında yaptığı katliamın aynısını torunları 1992 yılında Hocalı’da yaptı. Zori Balayan isimli ermeni doktor kız çocuğunun diri diri derisini yüzdüm diyor. Bu nasıl bir vahşiliktir. Şimdiyse Ermeniler yalanlarla insanları uyutuyor.  Ermeniler yalanlarla çocuklarını yetiştiriyor onların her biri Türk düşmanı olarak yetişiyor. Bizler ise çocuklarımıza yaratandan ötürü insan sevgisi aşılıyoruz. Hiçbir zaman kin ve nefreti öğretmiyoruz. Geleceğimiz olan siz gençler bu gerçekleri görün ve bilin kendinizi çok iyi yetiştirin ki Ermeni diasporasının yalanlarına cevap verebilesiniz ”dedi.

       Yıldırım, Ermeniler sözde soykırım yalanları için 100. Yılda 100 den fazla kitap yazmıştır. Bizde ise 3 tane kitap vardır birisi benim romanım diğeri ise serdar Ünsal’ın yazdığı “Yüreğim İrevan’da kaldı “romanı ile bir başka romandır.” şeklinde konuştu.

                Daha sonra yazdığı romanı Kaderimi Ermeniler yazdı “ Ölüm Ötesine Kaçış” romanı hakkında bilgi vererek okuyucuya imzaladı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.