İşadamı Mehmet Emin Barbaros, Gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu

Tarih : 2015-04-25 / Kategori : Genel Haber

İşadamı Mehmet Emin Barbaros, Gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu

          İstanbul'da ikamet eden ve Bizim Iğdır otobüs firması, Balar Sigorta, BC Lojistik firmalarının sahibi olan Mehmet Emin Barbaros, amcasının oğlu İbrahim Karadeniz'in  vefatı sebebiyle geldiği Iğdır'da, gazetemize de nezaket ziyaretinde bulundu.

 

                Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş ile bir süre sohbet eden Barbaros: "Her ne kadar il dışında da yaşasak da, gönlümüz, işimiz, ailemiz buradadır. Gönül ister ki her zaman düğüne, bayrama gelelim ama takdiri ilahi olmuyor işte, merhum amcaoğlumun vefatı nedeniyle geldim. Bu arada gurbette yaşayanların Iğdır'ı takip ettiği Yeşil Iğdır Gazetesi ve Cabbar kardeşimize uğramadan gitmekte olmazdı.  Yüce rabbim Iğdır'ımızın birlik ve bütünlüğünü bozmasın, hemşerilerimin, dostlarımın, sağlık ve mutluluk içinde yaşamasını diliyorum." dedi.

                Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş'ta, "İl dışında yaşayan, ancak Iğdır'dan bağını koparmayan hemşerilerimizi, dostlarımızı görmek bizleri mutlu ediyor.  Elbette bayramda, düğünde görüşmek ister insan. Ancak her doğan canlı ölümü tadacaktır. Bu da yaşamın bir parçasıdır. Bu vesile ile amcanız oğluna Allah'tan rahmet diliyorum." dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.