Iğdır Üniversitesi’nde “Çevresel Etkenlerin Endokrin Sistemi Sağlığı Üzerine Etkileri” Konulu Konferans Düzenlendi

Tarih : 2015-04-27 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Üniversitesi’nde “Çevresel Etkenlerin Endokrin Sistemi  Sağlığı Üzerine Etkileri” Konulu Konferans Düzenlendi

             Iğdır Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun organizasyonu ile “Çevresel Etkenlerin Endokrin Sistemi Sağlığı Üzerine Etkileri” konulu konferans düzenlendi. Konuşmacı olarak, Iğdır Devlet Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Sinan Altıner katıldı.

 

         Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Faik Yılmaz, Iğdır Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Kemal Eyvaz, Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Çağaç’ın katıldığı konferans Iğdır Üniversitesi öğrencileri ve akademik personel tarafından yoğun ilgi gördü.

          Uzm. Dr. Sinan Altıner, böyle bir etkinliğe katıldığı ve Iğdır Üniversitesi öğrencileriyle bir arada olduğu için duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilaçlar (tıbbi ilaçlar), tarım ve sanayide kullanılan ilaçlar, plastikler ve bileşimleri, bitkilerde bulunan doğal bileşikler ve radyasyonun etkilerinin endokrin sistemi sağlığına olumsuz etkileri ve bunların nasıl azaltılabileceği konularında katılımcılara önemli bilgiler verdi.

        Konferans soru cevap bölümü yapıldıktan sonra Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Faik Yılmaz, Uzm. Dr. Altıner’e teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.