Valilik Yolunda Kaldırımlar Boşaltıldı

Tarih : 2015-04-28 / Kategori : Genel Haber

Valilik Yolunda Kaldırımlar Boşaltıldı

        Iğdır’ın gözde mekanlarından biri olan Vali konağı yolunda kaldırım işgaline son verildi.

 

         Artık geceleri yürümek isteyen vatandaşlar kaldırımları rahat bir şekilde kullanabilecek. Iğdır Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Valilik yolu uzerindeki esnafların işgal ettiği yaya kaldırımlarını boşaltmak için harekete geçti. Ekipler Caddesi üzerinde bulunan ve yayaların hakkı olan kaldırımları işgal eden esnafı uyararak kaldırım işgaline son verilmesi istendi.

        Valilik yolunun kaldırımları Halk tarafından kullanılamaz hale gelirken, kadınlar, çocuklar, yaşlılar ve engelli vatandaşlar caddede yürümek zorunda kalmaktaydı. Esnaflar duyarlılık göstere- rek kaldırımları boşalttı. Vatandaş Iğdır’ın  disiplinini sağlamak için gece gündüz özveriyle çalışan Zabıta müdürü Erdal Bagane ve personeline başarılar dileyerek teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

  1. Cahit 2015-04-28 06:47:30

    Kaldırımların boşaltılması çok güzel ama her bölgenin kaldırımları boş olmalı en basit örneği rıza yalçın caddesi söğütlü çay kahfeleri tek yön trafiye açık kaldırıdada kahfe masaları bayan kız çocuk yoldan yürümek zorunda kalıyor o bölgeyede el atılır inşallah

  2. kenan 2015-04-28 11:47:00

    en fazla 2 gün sürer. 3. gün yine yayılır millet...

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası