Iğdir Poli̇s Gücü Spor Kulübü Ki̇ck Boks Takim Antrenörü Ve Sporculari İl Emni̇yet Müdürü Yüksel Babal’i Makaminda Zi̇yaret E

Tarih : 2015-04-29 / Kategori : Genel Haber

Iğdir Poli̇s Gücü Spor Kulübü Ki̇ck Boks Takim Antrenörü Ve Sporculari İl  Emni̇yet Müdürü Yüksel Babal’i Makaminda Zi̇yaret E

          Iğdır Polis Gücü Spor Kulübü Kick Boks Takım Antrenörü Metin IŞIK ve Besti Aydeniz Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan takım sporcuları 26 Mayıs-3 Haziran 2015 tarihleri arasında Isparta ilinde yapılacak, Kick Boks Türkiye Şampiyonası öncesi, Iğdır Polis Gücü Spor Kulübü Başkanı ve İl Emniyet Müdürü Sayın Yüksel BABAL’ı makamında ziyaret ettiler. 

 

        İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL, Antrenör Metin IŞIK ve Türkiye şampiyonasına katılacak Kick Boks bayan sporculara, her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olduklarını, Iğdır ilini ve Emniyet Teşkilatını en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancını dile getirerek, başarılı bir şampiyona geçirmelerini ve iyi derece- lerle dönme temennisinde bulundu. Ayrıca, ziyaret esnasında bayan takım sporcularına polis olmaları yönünde teşvik ve tavsiyelerde bulunarak, günümüzde özellikle bayanların şiddete maruz kaldıklarını, Kick Boks vb. sporlara daha yoğun ilgi göstermeleri temennisini dile getirdi. 

        Gerçekleşen ziyarette, Bayan sporcular, İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL’a Iğdırlı girişimci bayanlarca üretilen yöresel önemi bulunan patlıcan reçeli hediye ettiler. İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL’da anlamlı ziyaret için, Antrenör Metin IŞIK ve Kick Boks takım sporcularına teşekkür ede- rek ikramlarda bulundu. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.