Mayıs Ayı Aylık Toplantı İl Müftülüğünde Gerçekleşti

Tarih : 2015-05-22 / Kategori : Genel Haber

Mayıs Ayı Aylık Toplantı İl Müftülüğünde Gerçekleşti

         Iğdır Müftülüğünce yapılan Aylık Mayıs Ayı toplantısı İl Müftüsü Cüneyt KULAZ'ın, Din Görevlilerinin, Kur’an Kursu Öğreticileri ve Büro personelinin katılımıyla gerçekleşti. 

 

        İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Iğdır Valisi Davut HANER’ de teşrif etti. Müftü KULAZ'in, Vali HANER’e Müftülük çalışmaları hakkında yaptığı bilgilendirmenin ardından Vali Davut HANER Personele moral ve motivasyonunu artırıcı bir konuşma yaptı. Müftü Kulaz; "Sizler toplumun dini önderleri olarak görev yapıyorsunuz. Resmi memurluk boyutundan ziyade siz din hizmetini vermektesiniz. Yaptığınız görev/meslek ilahi ve güzel yönlü meslek olmasıyla birlikte çok da nazik bir meslektir. İnsanların sizlerden beklentileri çoktur. Sizler topluma örnek olmalısınız ki toplum huzur ve refaha erişebilsin. Topluma faydalı olmaya, güzel işler yapmaya, gayret edin. İçinde bulunduğumuz mübarek mevsimi tebrik ediyorum. Ramazan ayının da hayırlara vesile olmasını diliyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

          Daha sonra Müftü KULAZ personele; Mayıs ayı içerisinde yapılması planlanan işler hakkında Din görevlileri ve Kur'an Kursu öğreticilerini bilgilendirerek, işlerine özen göstermelerini istedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.