İlçe Halkı İlk Kez Tiyatro İle Buluştu

Tarih : 2015-05-23 / Kategori : Genel Haber

İlçe Halkı İlk Kez Tiyatro İle Buluştu

          Tuzluca Belediyesi İlçe Halkını ilk kez tiyatro ile buluşturdu.

 

         Iğdır’ın Tuzluca ilçesi ilk kez tiyatro gösterimine sahne oldu. Tuzluca ilçesi Eş Belediye Başkanı Mehmet Gültekin’in öncülüğünde gerçekleşen tiyatro oyunlarını halk ilgiyle izledi.

          “Yaramaz Nuri” adlı çocuk oyununa minikler akın ettiler. 

         Akşam saat 19:00’da sergilenen “Oğlum Bak Git” isimli yetişkin oyununu da ilçe halkı beğeniyle izledi.

         Çocuk oyununa küçük kızıyla birlikte gelen Gülsefa Çekim adlı ilçe sakini, “Çocuklarımız hayatlarında ilk kez tiyatro oyunu izlemiş oldular. Çocuklarımıza çok güzel bir karne hediyesi olmuş oldu. Böyle bir etkinliği düzenledikleri için Tuzluca belediyemize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.  

           Tuzluca Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Gültekin’in yaptığı açıklamada “Öncelikle tiyatro sanatçısı arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İlçemizde ilk defa tiyatro etkinliği düzenlendi. İlçe halkı ve çocuklarımız ilk kez tiyatro gösterimi izlemeye geldiler. Bundan sonra da kültürel etkinliklerimiz çerçevesinde elimizden gelen her katkıyı halkımıza sunmaya devam edeceğiz.. Vatandaşlarımızın ilgi göstermesi, destek vermesi bizim için çok anlamlıdır” dedi.

          Tiyatro gösteriminden memnun kalan vatandaşlar ise ilçede böyle etkinlikleri daha sık görmek istediklerini, tiyatro ve sinema kültürünün gittikçe yaygınlaşması için herkesin destek vermesini gerektiğini ifade ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası