Gençlik Gezileri

Tarih : 2008-08-28 / Kategori : Genel Haber

    GSGM Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığımızca Gençlere Milli ve Tarihi değerlerimizi yakından görme, Vatan sevgisini aşılama, Değişik kültürleri tanımak, arkadaşlıklar edinmek amacı ile ücretsiz Gençlik Kampları,  Gençlik Haftası Kutlamaları ve Değişim Projesi düzenlemektedir.

Bu tür etkinlikleri İl Müdürlüğümüz Gençlik Merkezi yürütmektedir.
Gençlerimizin Atatürk Milliyetçiliği doğrultusunda milli kimlik, benlik ve şuur kazanmaları, tarihi ve kültürel değerleri benimsemeleri için milli ve tarihi değerlerimizin bulunduğu Çanakkale –Bilecik gezileri her yıl düzenlenmektedir, gezi sonrası gençlerimizin görüş ve düşünceleri yazılı olarak alınmaktadır, bu gezilere her yıl çok fazla talep gelmekte ve imkanlarımız dahilinde tüm talepleri değerlendirmeye çalışmaktayız.
Gençlik Merkezleri değişim projesi kapsamında 11-15 Ağustos 2008 tarihleri arasında Iğdırlı gençlerimiz Düzce’ye gittiler. 21-25 Ağustos 2008 tarihleri arasıda ise Düzce Gençlik merkezi üyeleri ilimize geldi.
İlimizi çok sevdiklerini söyleyen gençler misafir perverliğimizden dolayı İl Müdür Vekilimiz ve Gençlik merkezi şube müdürümüz Ebru ALKES'e ve Gençlik Merkezi şefimiz Rahile ERTİK'e teşekkür ettiler. İlimizde kaldıkları süre içinde Soy Kırım Anıt Müzesi, Alican sınır kapısı, Oba köyü ve Hakmehmet Anıt Mezarları, Dilucu Sınır kapısı, Tuzluca Tuz Mağaraları, Asma Köy, Kervansaray gezileri düzenlendi ve Iğdırlı gençlerimizin evlerine de misafir oldular. Gençlerimizi Sayın Valimiz Saim Saffet KARAHİSARLI  ve Belediye Başkanımız Nurettin ARAS makamlarında  kabul ettiller.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.