TÜRK TELEKOMDAN TATLIYA BAĞLAYALIM KAMPANYASI

Tarih : 2010-05-19 / Kategori : Genel Haber

    Türk Telekom Müdürü Turgut Şekertekin ”Tatlıya Bağlayalım” kampanyası başlattı

    Şekertekin,Telekom olarak yapmış olduğumuz Tatlıya Bağlayalım kampanyası  Türk Telekom’a  telefon borçlarını  ödeme zorunluluğu içine girmiş  ve bu yüzden telefonları kapanmış olan abonelerine borç  faizi indirimi için başlattığı 'Tatlıya Bağlayalım' kampanyasını 15 Haziran 2010 tarihine kadar uzattığını bildirdi. Yıllardır borç faizleriyle 5-6 kat artan faturalarını ödemek isteyen kullanıcılar, 01 Eylül 2006 tarihine kadar ödenmeyen telefon faturası borçlarının birikmiş faizlerini yüzde 90'a varan indirimlerle ödeyerek borçlarından kurtulacak ve tekrar Türk Telekom hizmetlerinden yararlanma imkanı bulacak.
     Türk Telekom telefon borçlarını  ödeme zorunluluğu içine girmiş  ve bu yüzden telefonları kapanmış olan abonelerine borç  faizi indirimi için 'Tatlıya Bağlayalım' kampanyasını  2007 yılından beri devam ettirmektedir. Hazırlanan son kampanya ile vatandaşlarımızın çoğunun borcunu ödemesi bekleniyor.Iğdır Türk Telekom İl Müdürü Turgut ŞEKERTEKİN, ‘Tatlıya Bağlayalım’ kampanyasının hacze maruz kalan vatandaşlar için çok uygun bir uygulama olduğunu, vatandaşlara sunulan bu imkanın büyük bir kolaylık  getirdiğini ifade etti. 15 Haziran a kadar Iğdır Türk Telekom 'a başvuran abonelerin uzun yıllardır oldukça yüksek meblağlara ulaşan 01 Eylül 2006 tarihine kadar ödenmeyen telefon faturalarının birikmiş borçlarındaki faizin %90 nının silineceğini, borcu olan tüm Iğdırlıların bu kampanyadan faydalanmasını istediklerini, böylece vatandaşların büyük bir yükten kurtulacaklarını söyledi. Ayrıca 01 Eylül 2006 tarihinden sonraki ödenmeyen telefon faturası borçları ile ilgili olarak bu borçların icra takibine düşmeden vatandaşların Iğdır Türk Telekom’a başvurmalarının ve borçlarını ödemelerinin vatandaşları maddi külfetlerden kurtaracağı bildirilmiştir.
     Tatlıya Bağlayalım' kampanyasından bilgi almak ve borçlarını  ödemek isteyen vatandaşlar Iğdır Türk Telekom Müdürlüğü’ne bizzat başvurabilir veya  555 10 44 numaralı telefonu arayabilirler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.