Iğdır Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Eksik Evraklı Motorsikletleri Trafikten Toplamaya Devam Ediyor

Tarih : 2011-09-29 / Kategori : Genel Haber

Iğdır  Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Eksik Evraklı Motorsikletleri Trafikten Toplamaya Devam Ediyor

Iğdır  Trafik Büro Amirliğinin Motorsikletleri yoğun çalışmayla denetlemeleri halk tarafından memnunlukla karşılandı.

Iğdır Merkez’de trafik polisleri tarafından yapılan kontrollerde tespit edilen plakasız ve tescillenmemiş motorsikletlerin kullanımına izin verilmiyor.
Şehir içinde plakasız ve tescillenmemiş motosiklet kazaları sayısının artması üzerine trafik polisleri kontrolleri sıklaştırdı.
Trafik ekipleri, ruhsatı olmayan, tescil yaptırmayan, ehliyeti olmayan, plakasız motorları topluyor. Motorsikletleri toplamaktaki tek amaçlarının eğitimsiz ve ehliyetsiz insanların motor kullanmalarını azaltmak.  Evrakları tamamlanan sürücülerin motorları tekrardan sahiplerine veriliyor.  Iğdır Merkez Topçular Mahallesi Vali Konağı yolu üzerinde özelikle Motorsiklet sürücülerinin aşırı sürat yapmaları, halkı rahatsız etmeleri, bilinçsiz bir şekilde motorsiklet sürmeleri, hatta eksoz öttürmeleri vatandaş tarafından oldukça şikayet ediliyor bu ve buna benzer olaylara meydan vermemek için Iğdır  Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Trafik Denetleme Büro Amirliğinin yoğun çalışmaları ve denetimleri halk tarafından oldukça memnunluk uyandırıyor. Vatandaşlar  bu denetimlerinin sıkça yapılması gerektiğini belirttiler.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.