Iğdır’a Kilit Parke Taşı Fabrikası Kuruluyor

Tarih : 2011-10-05 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’a Kilit Parke Taşı Fabrikası Kuruluyor

Bal Kar Ltd. Şti. Beton santrali, ikinci bir fabrikayla Iğdır’ın hizmetinde

           Bal Kar Ltd. Şti. tarafından Iğdır Alikamerli Mahallesi’nde yapımı devam eden Doğuda sadece Iğdır’da kurulan Yontar Kalıp Makina son sistem ful otomotik kilit parke taşı fabrikası 10 gün içinde faaliyete geçeceği belirtildi.
            Bal Kar  Ltd. Şti. Yetkilisi Fahrettin Balamir, Iğdır’ın  buna benzer büyük yatırımlara ihtiyacının olduğunu belirterek, “Iğdır’da buna benzer işletmelerin sayısı artmalıdır. Bu tür işletmeler hem il ekonomisine hem de ülke ekonomisine ciddi katkı sağlamakla birlikte, istihdam açısında da son derece önemlidir. Umarım bu çalışma diğer iş adamlarımıza da örnek teşkil eder ve bu tür yatırımların sayısı Iğdır’da hızla artar. Iğdır’ın kalkınması adına bir Iğdır’lı iş adamı  olarak her zaman bu tür yatırımcılarımızın yanında olacağız.“ dedi.
              Bal Kar Ltd. Şti. Yetkilisi Fahrettin Balamir, “Bilindiği üzere, memleketimizin en büyük sorunlarından birisi de işsizliktir. Amacımız, istihdam sağlayarak insanlara iş, aş imkanı sağlamakla beraber, memleketimize yüksek kalitede ürün sunmaktır. İnşallah bu tesisimiz tamamlandığı takdirde birçok insanımıza iş imkanı sağlayacağı gibi, piyasaya da çok kaliteli ve geniş bir ürün yelpazesi sunacaktır. Ayrıca küçük sermayelerle büyük işler yapmak istiyoruz. Bu küçük sermayelerin bir araya gelmesinin temel harcı birlik ve beraberliktir. İnanıyorum ki, bu yatırımdan sonra bayrağı bizden alarak daha ileriye götürecek girişimciler olacaktır.  Bal Kar olarak 2011 Ekim ayının 15’ine kadar üretime geçmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
Balamir “Yapacağımız tesis bu alanda çalışma yapan tesislerin en gelişmiş hali olacaktır. Bu anlamda yalnızca bölgenin değil, Türkiye’nin en iddialı Yontar Kalıp Makina son sistem ful otomotik tesislerinden birini inşallah Iğdır’da hayata geçireceğiz.
Yontar Kalıp Makina ile  7 bin 200 adet Günlük  20 bin metre kare parke kilit taşı üretme kapasitesine sahip tesiste, her bir ünitede 15 kişi çalışacaktır. Bal Kar Beton santralı ve Yontar Kalıp Makina fabrikası ile birlikte toplam 75 kişiye iş imkanı sağlamış oldundu.” dedi.

 

Facebook Beğenenler

  1. veysel yılmaz 2012-02-25 20:12:26

    Öncelikle Hayırlı uğurlu olsun diyorum.<br />sizlere BETONSEN Marka Kilit taşı ve Briket Makinesi kurmak üzere hizmet vermek isteriz görüşmek üzere saygılar-Hoşçakalın<br /><br />İLETİŞİM:Veysel YILMAZ<br />G S M : 05325726262

  2. bilgin kaya 2012-09-09 09:02:39

    öncelikle hayırlı oğurlu olsun ben gıranit bordür oluk parke işleriyle meşkulum ekibim var sizinle çalışmak isterim işiniz olursa tlf 0531 302 49 38 araya bilirsiniz teşekür ederim ilginizden dolayı

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.