Vali Davut Haner’in Ramazan Bayramı Mesajı

Tarih : 2014-07-25 / Kategori : Duyurular

Vali  Davut Haner’in Ramazan Bayramı Mesajı

                    Iğdır Valizi Davut Haner ,ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Haner ,mesajında şu görüşlere yer verdi:

                  ”Bir Ramazan ayını daha geride bırakarak; kardeşliğin, dostluğun, barışın, birlik ve beraberliğin en ileri düzeye ulaştığı bir bayram gününe daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

                     Dini bayramlarımız; bağışlama,hoşgörü, merhamet ve şefkati bölüşerek, insanlar arasında sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının pekiştiği; dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu özel günlerdir. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da, bizleri bugünlere getiren büyüklerimiz başta olmak üzere, yaşlılarımızı, ihtiyaç sahibi insanları ve hastaları ziyaret ederek, çocukları sevindirerek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeli ve mutlu olmalarına vesile olmalıyız. Bu anlamda, ne mutlu bizlere ki; bu duyguların bilincinde olan, merhamet, sevgi ve kardeşlik temelini esas alan bir kültüre sahip toplumun bireyleriz.

                 Bu duygu ve düşüncelerle, Iğdır ve Iğdır dışında yaşayan tüm hemşerilerimizin, İlimiz kamu kurum ve kuruluşlarında görevli yöneticilerimiz ile tüm personelin, siyasi parti temsilcilerimizin, meslek kuruluşlarımızın, kamu yararına çalışan; dernek, oda ve sendikaların değerli yönetici ve mensuplarının, Belediye Başkanlarımızın, İl Genel Meclis üyelerimizin, Belediye Meclis Üyelerimizin, köy ve mahalle muhtarlarımızın ve basın mensuplarının Ramazan Bayramını kutlar; sağlık, huzur, mutluluk ve barış içerisinde bir bayram geçirmelerini temenni ederim.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.