Vali Davut Haner’in 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Tarih : 2014-09-13 / Kategori : Duyurular

Vali  Davut Haner’in 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

          2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çalarken; geleceğin teminatı olan çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlayan ailelerimizin ve  büyük fedakârlıklarla yurdun her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin yeni bir öğretim yılına başlıyor olmalarının heyecan ve mutluluğunu birlikte paylaşıyoruz.

 

           Sevgili Öğrenciler; Ülkemizin istikbali olan siz değerli öğrencilerimizin başarıya ulaşmada en önemli unsurun düzenli ve sistemli çalışma olduğunu unutmayarak; okulunuza, öğretmenlerinize, ailelerinize ve Ülkenize olan sorumluluklarınızı layıkıyla yerine getireceğinize inanıyorum.

Değerli öğretmenler ve veliler;Öğrencilerimizin zihinsel, sosyal ve duygusal yönden öğrenim hayatını hazırlamak ve sürdürmek siz değerli öğretmenlerimiz ve velilerimizin sorumluluğundadır. Her zaman olduğu gibi sizlerin desteği ile bu eğitim öğretim yılında da başarılara hep birlikte ulaşacağız. Gençlerimizin çağdaş dünyanın modern teknolojik imkanları ile eğitim, öğretim almalarının yanı sıra; vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerlerle mücehhez bireyler olarak yetişmesi en büyük hedefimizdir.

            Günümüzde çağdaş ve kalkınmış toplumların eğitime öncelik veren ülkeler olduğunu görmekteyiz. Ülkemizin de kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi, ancak eğitimle mümkündür.

               Bu duygularla; 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının çocuklarımıza, velilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diler, başarılı bir eğitim yılı geçirmelerini temenni ederim.

Davut HANER

Iğdır Valisi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası