Kurban Bayramı Mesajı

Tarih : 2014-10-03 / Kategori : Duyurular

Kurban Bayramı Mesajı

          Yaşama ve insana dair güzelliklerin canlanmasına, içtenlikle paylaşılmasına imkan veren, evrensel değerlerle, yerel değerlerin buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygı bağlarının güçlendiği, milli ve dini duyguların coşkuyla sergilendiği bir Kurban Bayramını daha huzur ve güven içerisinde karşılamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşamaktayız.

 

          Iğdır Emniyet Müdürlüğü olarak siz değerli vatandaşlarımızın Kurban Bayramını daha huzurlu ve güvenli bir ortamda geçirmeniz için aldığımız ek tedbirler ile personelimiz 24 saat görevi başındadır. Halkımızın memnuniyetini esas alarak, sizlerden aldığımız bu güçle, dün olduğu gibi bugün de yarın da üstlendiğimiz her görevi layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz, Iğdır halkının karşılaşabileceği her türlü asayiş, güvenlik ve trafik olayları ile ilgili ihbar, şikâyet ve yardım talepleri için 155 Polis İmdat Hattı her an hizmetinizdedir.

Iğdır Emniyet Teşkilatı adına; birlik ve beraberliğimizin en önemli simgelerinden olan Mübarek Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutlar, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anarım. Tüm günlerinizin bayram sevinci ve hoşgörüsü içerisinde geçmesini temenni eder,

Selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Yüksel BABAL

1.Sınıf Emniyet Müdürü

İl Emniyet Müdürü

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.