Vali Davut Haner’in Kurban Bayramı Mesajı

Tarih : 2014-10-03 / Kategori : Duyurular

Vali  Davut Haner’in Kurban Bayramı Mesajı

              İnsanlarımızın birbirini sevgi ve samimiyetle kucakladığı, kırgınlıkların unutulup küskünlerin barıştığı ve sosyal dayanışmanın en üst seviyelerde yaşandığı bir Kurban Bayramını daha yeniden idrak etmenin huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.

 

          Kültürel değerlerimizin başında gelen yardımlaşma ve dayanışmanın yoğun yaşandığı bu bayram günleri; sağlam bir aile ve toplum yapısının oluşmasına ve dolayısıyla toplumsal barış ve huzurun korunmasına da önemli katkı sağlamaktadır. 

            Yüzyıllar boyunca bu topraklar üzerinde kardeşçe yaşayan milletimiz, bayramlar vasıtasıyla birbirlerine kenetlenerek manevi değerlerimizi daha da kuvvetlendirdi. 

            Bugün millet olarak bizlere düşen görev; gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasını sağlamaktır. Böyle müstesna günleri değerlendirerek hasta yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı hatırlayalım, öksüz ve yetimlerin, kimsesiz ve ihtiyaç sahiplerinin, gazi ve şehit yakınlarının yüzlerinin gülmesine ve ümitlerinin yeşermesine vesile olalım. 

Bu duygu ve düşüncelerle; Iğdırlı vatandaşlarımızın, tüm kamu görevlisi arkadaşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarının ve tüm basın mensuplarının Kurban Bayramını kutlar, bu bayramının milletimize ve ülkemize huzur, sağlık, mutluluk getirmesini dilerim.

Davut HANER 

Iğdır Valisi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası