15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü Kutlama Mesajı

Tarih : 2014-10-15 / Kategori : Duyurular

15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü Kutlama Mesajı

             Gelişmekte olan bir çok ülkede tarımsal işgücünün en önemli kaynağını kadınlar  oluşturmakta, gerek dünyada gerekse Türkiye'de tarımsal üretimin ve kırsal hayatın sürekliliğinin sağlanmasında en önemli rolü, kırsal alanda yaşayan kadınlarımız üstlenmektedir.

 

          Tarımsal üretimin her alanında görev alan kadınlarımız, annelik içgüdülerinin vermiş olduğu titizliği ve hassasiyeti faaliyetlerine yansıtarak başta toprak ve su gibi doğal kaynakların korunması olmak üzere sağlıklı ürün elde etmede önemli bir misyonu sahiplenerek Sürdürülebilir Güvenli Gıda Sistemlerinin temelini oluşturacaklardır.

           Yaşamın her evresinde hiçbir sorumluluk ve yükten kaçmayarak üzerine düşen sorumluluğun çok daha ötesinde görevler alan ve bu görevleri layıkıyla yerine getiren çiftçi kadınlarımızın birçok alanında hak ettiği seviyelere gelmesi Iğdır İl Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak en önemli hedeflerimiz arasında yer alacaktır. Emeğinizin ve alın terinizin karşılığını almanız dileğiyle “Dünya Kadın Çiftçiler  Günü”nüz kutlu olsun.

Iğdır İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü

 Hüseyin ERASLAN

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası