İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL’dan Yeni Yıl Mesajı

Tarih : 2014-12-31 / Kategori : Duyurular

İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL’dan Yeni Yıl Mesajı

             Sevinç ve kederleriyle bir yılı daha geride bırakarak, büyük çoşku ve yeni umutlarla geleceğe daha güvenle bakarak 2015 yılına merhaba demenin heyecanı içerisindeyiz. Yeni yılın millet olarak sorunlarımızın tümüyle çözüldüğü, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, toplumsal hayatımızda daima saygının, hoşgörünün, kardeşliğin, sevginin hakim olduğu bir yıl olacağına inanıyorum.

 

           Iğdır Emniyet Müdürlüğü olarak hizmetin en iyisine layık siz değerli Iğdır'lı vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yeni yılda da 24 saat görev başında olacağız. Halkımızın karşılaştığı her türlü asayiş, güvenlik ve trafik olayları ile ilgili ihbar, şikâyet ve yardım talepleri için 155 Polis İmdat telefonu her an hizmetinizdedir.

           Bu vesile ile hizmet vermekten onur duyduğumuz ve gücümüzün ana kaynağını oluşturan vatandaşlarımızın, her koşulda görevini yerine getiren değerli basın mensuplarımızın yeni yılını şahsım ve personelim adına kutlar, ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni eder, esenlikler dilerim.

           Şahsım ve teşkilatım adına sevgi ve saygılarımı sunarım.

      Yüksel BABAL

  İl Emniyet Müdürü

1.Sınıf Emniyet Müdürü

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.