Vali Davut Haner’in Yaşlılara Saygı Haftası Mesajı

Tarih : 2015-03-18 / Kategori : Duyurular

Vali  Davut Haner’in Yaşlılara Saygı Haftası Mesajı

             Her yıl 18–24 Mart tarihleri arası kutlanmakta olan "Yaşlılara Saygı Haftası" vesilesiyle, hayat tecrübesinde bizden daha ileride olan büyüklerimize bir kez daha hürmet ve şükranlarımızı sunma imkanı tanınmıştır. 

 

            Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Geçmiş yılların birikimi ve tecrübesiyle bizlere yol gösteren, sonsuz sevgi ve sabırla bizleri yetiştiren büyüklerimiz, geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran en değerli varlıklarımızdır.

Gerek aile büyüğünden olan yaşlılarımızı gerekse de çevremizde bulunan yaşlılarımızı dışlamadan bir arada yaşamak geleneklerimizin devamı ve toplumun manevi yönden gelişimi için oldukça önemlidir. Yaşlılarımız için yapacağımız her güzel iş, hem vicdani hem de insanı bir sorumluluğun gereğidir.

Her birey kendisinin de bir gün yaşlanacağını göz önünde bulundurarak, yaşlılara, özellikle anne-babasına, dedelerine, ninelerine saygıda kusur etmemelidir. 

Unutmayalım ki, yaşlılara saygı ve alakayı gösteren insan, kendisi yaşlandığında saygı ve alaka görür. 

Bu duygularla üzerimizde emekleri olan eli öpülesi bütün büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

 

          Davut HANER

             Iğdır Valisi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.