Vali Davut Haner’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

Tarih : 2015-04-22 / Kategori : Duyurular

Vali  Davut Haner’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

          Değerli Iğdırlılar;

 

          Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 95’inci yıl dönümünü ve Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak  kutladığımız 23 Nisan 1920 tarihi, sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihini değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasinin ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı tarihtir.

           23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada kutlanan tek çocuk bayramıdır. Bu Bayram vesilesiyle çocuklar arasında sevgi, kardeşlik ve dostluk bağları güçlenerek tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşayabilecekleri bir dünyanın temelleri atılmıştır.

           Sevgili Çocuklar; 

             Sizlere düşen görev de, Ulu Önder  Mustafa Kemal  Atatürk ‘ün hedef gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesini yakalamak, demokrasiye ve insan haklarına saygılı, vatanını ve milletini seven bireyler olarak büyük ve güçlü Türkiye idealini gerçekleştirmek olacaktır.

           Bu vesileyle; yarınlarımızın güvencesi geleceğimizin teminatı  olan  çocuklarımızın ve bütün vatandaşlarımızın  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası