23 Nisan Kutlu Olsun

Tarih : 2015-04-24 / Kategori : Duyurular

23 Nisan Kutlu Olsun

             Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa kemal Atatürk, Ulusal egemenliğin ilan edildiği bu anlamlı günü, geleceğimizin güvencesi ve teminatı olan çocuklarımıza armağan etmiş ve şöyle demiştir." Türk milletinin geleceği, bugünkü çocukların doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır. Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir."

 

          Geleceğimiz olan çocuklar, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir. Bu bayram milli bayram olmanın ötesinde bütün dünyada evrensel bir özellik kazanmış ülkemiz başta olmak üzere tüm dünya çocuklarının ortak bayramı olmuş, dostluk ve kardeşliğin simgesi haline gelmiştir.

           Geleceğimiz olan çocuklarımızın bu özel bayramını kutlarken, Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramının sevincini yaşamamızı sağlayan Türk Ulusunun Ulu önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyet’in kurulmasında Vatan, Bayrak ve bağımsızlık uğruna canlarını ortaya koyan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyoruz. Ruhları şad mekanları cennet olsun. 

         Bu cennet vatana yüce rabbim bir daha esaret acısı tattırmasın dostluk, kardeşlik ve dayanışmamız sonsuza dek sürsün.

Sefer KARAKOYUNLU 

MHP IĞDIR MİLLETVEKİLİ ADAYI

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.