Hazar Koleji Birinci Yılında Birinci Oldu

Tarih : 2014-07-03 / Kategori : Eğitim

Hazar Koleji Birinci Yılında Birinci Oldu

                  2013-2014 Egitim öğretim yılında faaliyete başlayan Hazar Koleji öğrencileri LYS'de ilk altı dereceyi paylaştı.

                    Hazar Koleji ilk yılında aldı€ı derecelerle haklı gururunu yaflıyor. Okul Genel Müdürü Serdar Kavza  yaptı€ı açıklamada: "LYS'de ilimizin ilk 6 derecesinin okulumuz ö€rencilerinden olması büyük bir gurur ve mutluluk vermifltir. LYS ilk 6. sırayı   okulumuz ö€rencileri kazanmıfl ama di€er ö€rencilerimiz de büyük baflarılar göstermifllerdir. Okulumuzun birinci yılında böylesine güzel bir sonucu almıfl olmak, bizleri ziyadesiyle sevindirmifltir. Bu 2014-2015 e€itim ve ö€retim yılında hedefimizin çok daha yukarılarda oldu€una bir referans ve azmimizi yitirmeden çalıflmamıza ıflık tutacaktır." dedi.  

                Kavza sözlerine flöyle devam etti: "Bu süreçte ö€rencilerimize, ö€retmenlerimize, yöneticilerimize ve velilerimize göstermifl oldukları azim ve emekten ötürü teflekkür ederim.” diye konufltu.

               Kuruldu€u ilk yılında üstün bir bafları ortaya koyan  Hazar Kolejinin, I€dır'ın  ilk 6 sırasında yer alan ‹l Birincisi Tu€çe Günefl, il ikincisi Resul Atafl, il üçüncüsü ‹smail Kaan Arat, il dördüncüsü Nurflen Çetrez, il beflincisi Özgür Aras ve il altıncısı Alptu€ Yanarda€'ı canı gönülden kutluyor, Hazar koleji ekibine ve ö€rencilerimize baflarılar diliyoruz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.