İlimizde Sosyal Bilimler Lisesi Açıldı

Tarih : 2014-07-09 / Kategori : Eğitim

İlimizde Sosyal Bilimler Lisesi Açıldı

                     Milli Eğitim Bakanlığınca ülke genelinde Anadolu Öğretmen Liselerini kapatmıştır. Bu okullar kapatılırken; Fen Lisesi olmayan illerde Fen Lisesine dönüştürülecekti.

                    İlimizde Fen lisesi olduğu için ya normal Anadolu Lisesine ya da Sosyal Bilimler Lisesi seçeneklerinden biri kalıyordu. Bunun üzerine Bakanlığın aniden İlimizin öğretmen lisesini normal Anadolu Lisesine dönüştürdüğü görülünce; Okul Müdürü Mehmet Suat AY ve okul yönetimi organize olarak adeta çalmadık kapı bırakmadılar.

                İllimizin bütün imkanlarını kullanarak ve bizzat Ankara'ya giderek günlerce bu konu üzerine yoğunlaşıldı. İlgili ilgisiz herkesten destek alınarak sonunda Ülkemizde her ilde bulunmayan "SOSYAL BİLİMLER LİSESİ" İlimize kazandırıldı. Artık Üst düzey Bürokratlar, Valiler, Kaymakamlar bu güzide okulumuzda yetişecekler, ilimize ve Ülkemize hizmet vereceklerdir.

              Bilhassa sekizinci sınıftan bu yıl mezun olan ve tercih yapacak olan öğrencilerimizi ve velilerimizi, Okul Yöneticilerinden bilgi almaya ve aydınlanmaya çağırıyoruz. Bu İlim yuvasının ilimize kazandırılmasında emeği geçen Eğitimcilerimize, siyasetçiler ve bürokrat hemşerilerimize çok teşekkür ediyor, hayırlı olsun diyoruz.

Facebook Beğenenler

  1. Mehmet TAŞDEMİR 2014-07-31 12:03:40

    Eğitim dalında bu gibi güzel çalışmalar yaparak ülkemize hizmet edebilecek insan kaynaklarını kazandırma adına önemli adımlar atan tüm çalışan ve emeği geçen hekese teşekkür eder, güzide ilimizde açılan bu önemli lisemizin eğitim ve öğretim hizmetlerinin standartlar kapsamında işleyişinin sağlanması ve en iyi eğitimin verilmesi için gerekli kadronun da sağlanılması hususunda gerekli özverili çalışmaların da yapılmasını temenni ediyoruz. teşekkürler

  2. isimsiz 2014-08-25 11:10:17

    peki bu ığdır sosyal bilimler lisesinin pansiyonu varmı ben şehir dışından geliyorum çünkü

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.