Iğdır Lisesi Mezunları 1 Ağustos ‘Ta Buluşuyor

Tarih : 2014-07-11 / Kategori : Eğitim

Iğdır Lisesi  Mezunları  1 Ağustos ‘Ta Buluşuyor

                Iğdır lisesinden mezun olan öğrenci ve öğretmenler 1 Ağustos tarihinde lise bahçesinde buluşacak.

               Iğdır Lisesi mezunlarından olan İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği başkanı Sefer Karakoyunlu tarafından organize edilen buluşma 1 Ağustos Cuma günü 18.00 ile 20.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

               Sefer Karakoyunlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ”Değerli Iğdır Lisesi Mezunları, uzun zamandır düşünüp hayata geçiremediğimiz bir hayalimizi hep beraber gerçekleştirmek istiyoruz. Iğdır Lisesi Mezunları olarak Iğdır Lisesi bahçesinde buluşuyoruz. Konuyu Iğdır Lisesi Müdürü Sayın Ahmet Dursun Çiçek beye ilettik.

              Sayın Müdürüm böyle anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yapmak bizim içinde sevindirici bir buluşma olacak aynı zamanda Iğdır Lisesi mezunu olduğunu belirten Müdürümüz eski yeni fark etmez tüm Iğdır Lisesi mezunlarını Iğdır Lisesi bahçesinde buluşturmaktan onur duyacağız” dedi. Bunun için Iğdır lisesi mezunu olan herkesi Öğretmenlerimizi bu buluşmaya davet ediyoruz. Iğdır Lisesinde 25 yıl Edebiyat öğretmenliği yapan Sayın Asker Çağlar (Esker emi) ve bir çok öğretmenimiz aramızda olacak. Programın detayları daha sonra açıklanacak“ dedi.

Facebook Beğenenler

  1. Ekrem Baydar 2014-07-14 06:50:13

    Çok güzel bir buluşma olacak. Daha önce de yazmıştım. Iğdır lisesi mezunlarının her yılın belli bir zamanda lisede buluşması ve o güzelim geçmiş yıllarımızı acısıyla tatlısıyla yeniden yaşaması çok güzel olacaktı. Ancak bana telefonla birkaç arkadaşım ulaştı. Maalesef gerçekleşmedi. Bu çağrını yeniden yapılması beni çok memnun etti ve duygulandırdı. Niyazi Atıcı Hocanın dayağını yiyen herkesin bu çağrıya ses vermesini çok istiyorum.<br /> Yeşil Iğdır Gazetesi de umarım bu çağrıya destek verir. Bu organizasyonu gerçekleştiren her kişi ve kişilere gönülden teşekkür ederim.

  2. paşa ikitimur 2014-12-17 17:20:54

    sayın arkadaşım..1973 mz.nuyum uzun zaman olmuş.niyazi atıcı hocamızdan bahsettiğinize göre aynı dönemlerde okumuşuz.ve bende dayağını yemiştim sevgili hocamızın.ama sadece var kuvvetiyle kulağımı çekmişti.saygılar

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.