Türk Eğitim Sen İl Başkanı Ali Arslan “Kimse Tetikçiliğe Soyunmasın! Adaletli Bir Atama Bekliyoruz” Dedi

Tarih : 2014-08-20 / Kategori : Eğitim

Türk  Eğitim  Sen  İl  Başkanı  Ali Arslan  “Kimse Tetikçiliğe Soyunmasın!  Adaletli Bir Atama Bekliyoruz” Dedi

                Türk Eğitim Sen Iğdır Şube Başkanı Ali Arslan Yönetici atamalarıyla ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

                 Türk Eğitim Sen Iğdır Şube Başkanı Ali Arslan, yaptığı yazılı açıklamada yapılan ve yakında açıklanacak olan yönetici atamalarıyla ilgili açıklamada bulunarak “Adaletli bir atama bekliyoruz” dedi.

                Başkan Arslan şunları kaydetti: ” Mevcut yöneticilerin puanlaması tamamlanmak üzere ve puanlama sonucunda, 75 puan ve üzerinde olan yöneticiler başarılı sayılacak. Yeni yönetici görevlendirmeleri tamamlanmış olacak.Yapılacak puanlamaların ne kadar adil ve objektif olacağını yakında göreceğiz.

              Bu arada Genel Başkanımız İsmail Koncuk Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nabi Avcı’yı arayarak, ilgili kişilerin, puanlama yaparken adil olmaları, hukuki problemler yaratmamaları konusunda uyarılması gerektiğini, ortada uçuşan listelerin varlığından bahsedildiğini, bunun kabul edilemez olduğunu kesin olarak ifade etmiştir.. Sayın Bakan’da, “Evet maalesef kraldan fazla kralcılar var, adil olunması konusunda uyaracağım.” diyerek, söz verdi. Sayın Bakanın da tüm ilgili kişilere bu uyarıyı yapacağına inanıyoruz. Yönetici görevlendirme konusunu bu kadar sulandıran kimlerdir? Bu sorunun cevabını bu ülkede bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Üye sayısını artırmak için, her türlü yolu mübah sayan, her türlü yalanı söyleyen, uçan kuşa makam, unvan vaat eden, tüm bunlardan sonra, adına utanmadan, sendika diyen, ucube yapıyı bu ülkede herkes tahmin etmektedir. İnsanların egosuna hitap ederek, milleti birbirine düşman eden, birbirine kırdıran gammazlık yapmayı sendikacılık sayan güruh, ne Allah korkusu, ne kul hakkı yemek gibi bir kaygı gütmemektedir. Bu konu ile alakalı olarak Türk Eğitim Sen Genel merkezimiz, Valilerimize de birer yazı göndererek, adaleti sağlamaları istenmiştir. Adil davranacak yöneticilerimiz mutlaka olacaktır. Başarılı yöneticilerimizi takdir edecek liyakatli yöneticiler Allah’a şükür hala vardır, ancak, “Ben emir kuluyum, bana ne denilirse onu yaparım.” diyenler de vardır. Hatta bu işe parti başkanlarının doğrudan müdahil oldukları, işin içinde olduğu bilgileri gelmektedir. Yandaş sendikanın rolünü söylemeye gerek yok, zaten, tüm bu tezgâh onlar tarafından kurulmaktadır. Biz, Türk Eğitim Sen olarak, ayrıcalık istemiyoruz, biz, adalet istiyoruz, biz, objektif değerlendirme istiyoruz, biz, yıllarca bu ülkeye hizmet etmiş insanların, şundan, bundan değerlendirmesine tabi tutulmadan, alın terinin, hak ve hukukunun değerlendirilmesini istiyoruz. Her kim ki, adalet terazisini bozar, onu alın teri, emek hırsızı olarak ilan ediyoruz. Bu zalimleri sadece Allah havale etmeyecek, hukuken, yapılması gereken her şeyi yapacağız. Yönetici görevlendirme sürecini yakından takip ediyoruz. Adaletten şaşmayanları da, tetikçileri asla unutmayacağız.”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası