Rektör Vekili Bal, Kayıt Yapan Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Tarih : 2014-09-04 / Kategori : Eğitim

Rektör Vekili Bal, Kayıt Yapan Öğrencilerle Bir Araya Geldi

             Iğdır Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Bal, ÖSYM tercihleri sonucunda Iğdır Üniversitesi’ni kazanıp kayıt yaptırmaya gelen öğrencilerle bir araya geldi.

            Üniversite’nin Karaağaç Kampüsü Merkezi Derslik binasında kurulan kayıt masalarında başvurularını yapan öğrencilerle görüşen Prof. Dr. Bal, kayıt işlemlerinin sorunsuz bir şekilde tamamlanması için öğrencilere her türlü kolaylığı sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

            Yurt başvurusu yapacak olan öğrencilere de Kredi Yurtlar Kurumuna gitmek için üniversite tarafından öğrencilere iki servis aracı tahsis edildiğini belirten Prof. Dr. Bal, kayıt işlemlerinin yaklaşık 15 dakika kadar kısa bir sürede yapıldığını söyledi. Rektörü Vekili Bal, son olarak Karaağaç Kampüsünde Iğdır İl Emniyet Müdürlüğünün öğrenciler için açtığı standı ziyaret ederek, kayıt işlemleri sırasında öğrencilere yardımcı olan emniyet personeline teşekkür etti. Kayıt yapan öğrenciler de Iğdır Üniversitesi çalışanlarının kendilerine her konuda yardımcı olduklarını, kayıt işlemleri sırasında hiçbir sorun yaşamadıklarını belirterek, kendilerine bu kolaylığın sağlanmasında katkısı olan başta Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler. 1 Eylül 2014 Pazartesi günü başlayan kayıt işlemleri 5 Eylül 2014 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecek.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.