Iğdır Milli Eğitim Müdürü Uyum Sürecini Denetledi

Tarih : 2014-09-13 / Kategori : Eğitim

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Uyum Sürecini Denetledi

              Iğdır da ilkokul birinci sınıf ve anaokullarının okula başlaması üzerine Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gelal, okulları gezerek uyum sürecini denetledi.

 

               Merkez Hüsnü Özyeğin ilkokuluna giderek ana sınıfı ve birinci sınıflara girerek öğrencilerle sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gelal, öğrencilere şeker dağıttı. Hatıra fotoğrafı çektirdi.

            Gelal, öğrencilere “bu sınıfta  birbirinizle arkadaş olacaksınız birbirinizi sevin dost olun kavga etmek yok daha sonra da okuma yazma öğrenmeye başlayacaksınız. Anne ve babanızın, öğretmeninizin sözünü dinleyin onları üzmeyin. Derslerinizi evde günlük olarak tekrar edin. Hepinizi öpüyor Allaha emanet ediyorum” dedi.

              Daha sonra öğrencilere şeker dağıtarak onlarla sohbet eden Gelal, öğrencilere anaokuluna gidip gitmeyen var mı diye sordu çoğunluğun ana okuluna gittikleri görüldü. Gelal, bir haftalık uyum süreci sürüyor pazartesi günü öğrencilerimiz ders başı yapacak yine oyun resim yapma gibi çalışmalarla geçecek” şeklinde konuştu.

              Sınıf gezme ve denetimine Milli Eğitim Müdürü Muhittin Yücel, şube müdürleri Çetin Örs, Mehmet Tüzen, Okul Müdürü  Ergün Güvenal  katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.