Iğdır M.Hüsnü Özğeğin Anaokulunun İç duvarları rengarenk boyanarak süslendi.

Tarih : 2014-09-17 / Kategori : Eğitim

Iğdır M.Hüsnü Özğeğin Anaokulunun İç duvarları rengarenk boyanarak süslendi.

              Iğdır M.Hüsnü Özeğin Anaokulunun İç duvarları rengarenk boyanarak minik öğrencilerin hayalleri ile renklendi.

 

                    Atatürk Üniversitesi güzel sanatlar fakültesi 3 .sınıf öğrencilerinden Delal Karadeniz, öğrencilerin okuduğu okulun duvarları rengârenk resimlerle süslendi.  Ana sınıfının bulunduğu alandaki duvarlara resimler yapılırken öğrenciler merakla izlediler.

         Delal Karadeniz;    “teknik olarak fresko tekniğini uyguladık bu çalışmalarımızda sevimli hayvan figürleri kullanmamızdaki temel unsur çocukların çekirdekten yetişerek hayvanları sevmesi tabiatta sadece insanların olmadığı hayvanların da bu dünyada yasam sürdürdüğünü öğretmeyi esas aldık. Iğdır hedef resim kursu bünyesinde bu iş yapıldı ve belediyemiz imar işlerinde mimar olan Fatma Karadeniz Yusuf oğlu referans oldu desteklerinden dolayı Fatma Hanım ve okul müdürü Ergün Güvenal beye teşekkürlerimizi sunarız miniklerinde eğitim ve öğretim yılını kutlarız” dedi.

              Okul müdürü Ergün Güvenal, Bu çalışma ile beraber öğrencilerimiz okulunu daha çok sevecekler. Okula seve seve gelecekler, öğrencilerin ufku açılacak. Okulu onlar için sevimli ve güler yüzlü bir hale getirmek için bu çalışmanın yerinde olduğunu düşünüyorum.Ünveriste öğrencilerine teşekkür ediyorum" dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası