Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit Kursları Denetledi

Tarih : 2014-11-07 / Kategori : Eğitim

Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit Kursları Denetledi

        Iğdır İl Milli eğitim müdürü Hakan Cirit, açılan yetiştirme kursları ile Aday Öğretmenlere yönelik verilen Temel Eğitim Kursunu denetledi. 

 

       Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit,  İnönü Ortaokulunda açılan yetiştirme kursunu denetledi. 

      Okul Müdürü Rahim AKTAŞ ve öğretmenlerle görüşen Müdür Hakan Cirit, daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle kurs hakkında  konuştu. 

Hakan Cirit,  öğrencilere bakanlığımızın bu yeni uygulaması ile artık kurslarımızın okullarımızda ücretsiz bir şekilde verileceğini ve ailelerinin artık dershaneye para ödemeyeceklerini dile getirerek, öğrencilere bu kurslardan memnun olup olmadıklarını sordu. Öğrenciler öğretmenlerinin çok ilgili olduklarını ve memnun olduklarını dile getirdi. 

         Hakan Cirit, daha sonra kurstan ayrılarak ilimize Eylül ayında atanan aday öğretmenlerin Temel Eğitim Kurslarını aldıkları okullara geçerek burada öğretmenlerle tanıştı.

         Aday öğretmenlere kutsal bir göreve başladıklarını ve ilk atama yerlerini hiç bir zaman unutamayacaklarını dile getirdi.

          Müdür Hakan Cirit, öğretmenlere “Öğrencilerimizin sizlerin ilgi ve bilgilerine ihtiyacı var, sizler onların öğretmenleri olduğunuz kadar onlara yeri geldiğinde birer abi, abla olacaksınız. Bu anlamda ben başta olmak üzere müdürlüğümüzdeki bütün kapılar size açıktır. El birliği ile İlimizdeki Eğitim Kalitesini artırmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası