Iğdır Üniversitesi’nde Kalite Standartları Konusunda Seminer Düzenlendi

Tarih : 2014-11-12 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesi’nde Kalite Standartları Konusunda Seminer Düzenlendi

           Iğdır Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik 7-8-9 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenen seminerde; ulusal ve uluslararası geçerliliği olan ISO(International Organization for Standardization-Uluslararası Standart ve Organizasyon) konusunda bilgilendirme, belgelendirme ve çeşitli konularda bilgi verildi. 

 

            Karaağaç Kampüsü Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere konuşmacı olarak Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Doğan Duman ve Eğitmen-Baş Denetçi Gıda Mühendisi Onur Tenekeci katıldı. Seminerde Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Bal yaptığı açılış konuşmasında öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri için düzenlenen bu eğitimlerin son derece önemli olduğuna dikkat çekerek, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 

            Gıda Mühendisliği bölümü öğrencilerinin ilgi gösterdiği ve 3 gün boyunca devam eden programda; ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi (KYS), ISO 2200:2005 Gıda Güvenliği Yönetim (GGYS), OHSAS 18001:2007, ISO 14001:2004 ile Kalite Yönetim Sistemleri İç Tetkik Eğitimi ile ilgili bilgiler verildi. Seminerde ayrıca Stratejik Yönetim, Natürel Sızma Zeytin Yağlarında Duyusal Analizler, Salamura Zeytinlerde Duyusal Analiz ve Gıda Mevzuatı konusunda da önemli ve güncel bilgiler anlatıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası