Iğdır Emniyet Müdürlüğünden Eğitime Destek Devam Ediyor

Tarih : 2014-12-20 / Kategori : Eğitim

Iğdır Emniyet Müdürlüğünden Eğitime Destek Devam Ediyor

         Iğdır Emniyet Müdürlüğü Toplum destekli şube müdürlüğü ekipleri ve eğitim gönüllüsü Seher Karğı öğrencileri sevindirmeye devam ediyor.

 

          Iğdır Emniyet Müdürlüğü Toplum destekli şube müdürlüğü ekipleri ve eğitim gönüllüsü Seher Karğı, tarafından başlatılan ”Güneşin ilk doğduğu şehir Iğdır’da sende bir güneş doğur ”kampanyası çerçevesinde Iğdır  merkez Cumhuriyet Ortaokulunda okuyan 25 öğrenci sevindirilerek gelecekte bir güneş gibi doğmaları için giydirildi, kitap ve kırtasiye malzemeleri  hediye edildi.

            Merkez Cumhuriyet Ortaokulunda ziyarette bulunan Iğdır il Emniyet müdürlüğü toplum destekli  şube müdürlüğü ekipleri ile, eğitim gönüllüsü Seher Karğı, ”çocukların daha iyi şartlarda eğitim görmesini ve ihtiyaçlarının giderilmesi için bir yardım kampanyası başlattım Iğdır il Emniyet müdürlüğü toplum destekli şube müdürlüğü ekiplerince de desteklenen kampanya ya Trabzon spor taraflarından gelen yardımlar il emniyet müdürlüğü ekiplerince çocuklara ulaştırıldı. Yardımlar devam edecek duyarlı vatandaşlar  bu tür kampanyalara destek vermeli bugün burada  çocukların yüzündeki mutluluk hiç bir şeyin yerini tutmaz.Gelecekte bir güneş gibi yurdumuzun üstüne doğacaktırlar.” dedi.

        Iğdır İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal’da ”Iğdır Emniyeti olarak Eğitime her alanda destek veriyoruz. Desteklerimiz devam edecektir.Toplum Destekli şube müdürlüğü ekipleri  okullarda ihtiyaç sahibi olanları tespit ederek yardımcı olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.     

        Yardım malzemelerinin dağıtımına eğitim gönüllüsü Seher Karğı, Iğdır Toplum Destekli Şube Müdürü Mustafa Gökhan Solak, yardımcısı Özlem Işık katılarak öğrencilere verdiler. Öğrenciler de polislere teşekkür ettiler.Okul Müdürü Sefer Özsular, “Emniyet müdürlüğüne teşekkür ederiz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz  sevindirildi.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası