Rektör Yılmaz Yemen’de Tika Koordinatörü Ve Sanaa Büyükelçisini Ziyaret Etti

Tarih : 2015-02-05 / Kategori : Eğitim

Rektör Yılmaz Yemen’de Tika Koordinatörü  Ve Sanaa Büyükelçisini Ziyaret Etti

            Yemen’e bir dizi temaslarda bulunmak için giden Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz ve beraberindeki heyet, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı(TİKA) Yemen Koordinatörlüğü Başkanı Prof. Dr. Faruk Bozgöz ve Yemen Sanaa Büyükelçisi Fazlı Çorman’ı ziyaret etti.

 

         Rektör Yılmaz; İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Şadi Eren, Rektör Danışmanı Öğr.Gör. Hakan Güngörmez ve Araştırma Görevlisi Adem Eryiğit ile birlikte gittiği Yemen seyahatinde Yemen’nin önde gelen 2 üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladıktan sonra TİKA Yemen Koordinatörlüğü Başkanı Prof. Dr. Faruk Bozgöz’ü de ziyaret etti. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretin ardından Rektör Yılmaz, Prof.Dr. Bozgöz’e üniversitemizi simgeleyen bir fincan takımı hediye ederek buradan ayrıldı. 

           Rektör Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra Yemen Sanaa Büyükelçisi Fazlı Çorman’ı da ziyaret etti. Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Çorman’a Iğdır Üniversitesinin kuruluşundan bugüne kadar olan hızlı gelişimi ile ilgili bilgi verdi. Rektör Yılmaz ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorman da gurbette kendilerini unutmadıkları için Rektör Yılmaz teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.