Kağızman Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

Tarih : 2015-03-05 / Kategori : Eğitim

Kağızman Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

        Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek olan Kağızman İmam Hatip Lisesi’nde okuyan yaklaşık 20 öğrenci Okul Müdürü Selim Suat Güner, Müdür Yardımcısı Esman Dalkılıç, Rehberlik Öğretmeni Fatih Yücel ve Meslek Dersleri Öğretmeni Maşite Öztürk ile birlikte Iğdır Üniversitesini ziyaret etti. 

 

            Lise öğrencileri ilk önce Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şadi Eren ile görüştükten sonra Karaağaç Kampüsü Merkezi Derslik Binasında İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin derslerine katıldı. Üniversitemizi ziyaret eden öğrenciler daha sonra Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Faik Yılmaz, Genel Sekreter Ahmet Kızılkurt ve Rektör Danışmanı Öğr.Gör. Hakan Güngörmez ile Suveren Kampüsü Rektörlük binasında bir araya geldi. 

            Öğrenciler ile birlikte öğlen yemeği yiyen Rektör Vekili Yılmaz, Iğdır Üniversitesi’nin gelişimi ile ilgili öğrencilere bilgi vererek okudukları bölümün çok önemli olduğunu söyledi. Daha sonra Rektör Vekili Yılmaz, üniversitemizi ziyaret eden öğrenci ve öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim etti. 

          Iğdır Üniversitesini ziyaret eden öğrenciler de başta Rektör Vekili Prof. Dr. Yılmaz olmak üzere kendilerine yakın ilgi ve alaka gösteren bütün üniversite çalışanlarına teşekkür  ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.