Besti Aydeniz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Yaygınlaştırma Toplantısı Yapıldı

Tarih : 2015-03-06 / Kategori : Eğitim

Besti Aydeniz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi  Proje Yaygınlaştırma Toplantısı Yapıldı

            Okul salonunda yapılan toplantıya Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Müdürü, Suat Vural, Rehberlik ve Araştırma  Merkezi Müdürü Hüseyin Işık,  Gençlik Merkezi Müdürü Şerefettin Yiğit, Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Mustafa Solak, yardımcısı Özlem Işık, okul temsilcisi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

 

             Okul Müdürü Suat Vural tarafından proje başlangıcından bu güne kadar yapılan çalışmalar anlatıldı. Projeye destek veren başta  İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’e ve  bütün kurumlara, esnaflara teşekkür  ederek ileriki tarihlerde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

                 İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’te ‘’Ailemiz Her şeyimiz, Ağızlar Kirlenmesin’’ projesinin ve ailenin önemini vurgulayarak “proje yaygınlaşmalı her alanda çocuklarımıza anne ve babalara kadar anlatılmalı,  projede emeği geçen herkese teşekkür ederek bu tür projeler geliştirilmeli bugün toplumumuz gittikçe bozuluyor. Çevreye, örf ve annelerimize bağlı çocuklar yetiştirmeliyiz. Çocuklarımıza, gençlerimize önem vermeliyiz. Türk  Milleti olarak aileye önem veriyoruz. Geçmişimize baktığımızda 16 Türk devleti kurulmuştur. Kurulan bu devletlerde kadınlar ön planda ve söz sahibidirler. Baş tacıdırlar. Bugün genç kızlarımızın durumu içler acısıdır. Genç kızlarımız, kadınlarımız aile içi şiddete maruz kalmaktadır. Dövülmekte öldürülmektedir. Toplumumuz gittikçe bozulmaktadır. Bu bozulmayı çürümüşlüğü eğitimle halledeceğiz. Küfürsüz argosuz birbirine sevgi ile yaklaşan yüreği sevgiyle dolu bir toplum kuracağız. Bu projede gençlerimizi küfürden koruyacaktır. Küfür bir ahlak problemidir. Bunun için ahlaklı genç nesiller yetiştirmeliğiz.” dedi.

               Daha sonra projeyi yürüten  Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Suat Vural ve ekibine  teşekkür etti.  Proje konuşmalarından sonra konu ile ilgili şiirler ve şarkılar okundu, tiyatro gösterisi yapıldı. Toplantı sonunda tanıtım amaçlı hazırlanan, tişört, şapka, kalem, anahtarlık, kitap ayraçları, broşürler, afişler ve magnetler dağıtıldı.    

            İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’te tişörtten giyerek projeye destek verdi.

       Ailesine sevgi ve saygı ile bağlı, ağzını küfre karşı oruç tutan, yalanı hayatından Silmiş örnek anne , baba ve çocuk olabilmek en büyük dileğimiz...

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.