Öğrencilerden Rehabilitasyon Merkezine Anlamlı Ziyaret

Tarih : 2015-03-19 / Kategori : Eğitim

Öğrencilerden Rehabilitasyon Merkezine Anlamlı Ziyaret

          Özel Yıldız Koleji Öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Iğdır Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

 

         Özel Yıldız Koleji Tarih Öğretmeni Ali Kal, Biyoloji Öğretmeni Zeynep Dedei Anuk, Rehber Öğretmeni Cansu Ulus ve toplam 15 öğrenci Iğdır Tuzluca İlçesi Karayolu üzerinde bulunan Iğdır Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. 

         Öğrenciler Rehabilitasyon Merkezinde kalan öğrencileri, ziyaret ederek önce Rehabilitasyon Merkezini balonla süsledikten sonra burada kalan Öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler. Yıldız Koleji Öğrencileri yanlarında getirdikleri Pasta, Börek ve Meyve sularını Merkezde bulunan Öğrencilerle paylaştılar. Buradaki çocuk ve yaşlılar ile bir süre sohbet eden Öğrenci ve Öğretmenler Merkezde kalan çocuk ve yaşlılara çeşitli hediyeler verdiler. Iğdır Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Abdullah Ertör Özel Yıldız Koleji Öğretmen ve Öğrencilerinin Nevruz Bayramı Arifesinde Merkezde kalan Engelli Öğrencilerimiz için yapmış olduğu bu anlamlı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

         Abdullah Ertör “Merkezimizde kalan Öğrencilerimiz çok mutlu oldular” dedi.

          Özel Yıldız Koleji Okul Müdürü Suat Ay, sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplum içinde tüm sorunların aşılabileceğini, bunun için ilk şartının insan sevgisi olduğunu belirten Ay, “Toplumumuzun en küçük parçası olan ailede eğer karşılıklı sevgi ve saygı hüküm sürerse bu güzellik bir taşın suda meydana getirdiği halkalar gibi tüm ülkeye yayılır. Bu bakımdan insana değer vermede öncelik olan insan sevgisinin gelecek nesillere taşınması gereken önemli unsurlardan birisi olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

        Bu tür faaliyetlerin bir yönüyle toplumsal desteğe ihtiyaç duyan çocuk ve yaşlıları mutlu ederken öğrencilerde de toplumsal bilincin yükselmesine büyük katkı sağladığını kaydetti. Okul öğret men ve öğrencileri daha sonra Rehabilitasyon Merkezinde kalan Öğrenci ve yaşlılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası