Kral Kürşat Turan Nahçivan Türk Öğrenciler Başkanlığına Aday Oldu

Tarih : 2015-03-25 / Kategori : Eğitim

Kral Kürşat  Turan  Nahçivan Türk Öğrenciler Başkanlığına Aday Oldu

           Nahcıvan Devlet Üniversitesi’nde okuyan Iğdır’lı Öğrenci Kral Kürşat Turan, Nahçivan’da  Türk Öğrenciler Başkanlığına Aday oldu.

 

            Nahçıvan Türk öğrenciler başkan Adayı Kral Kürşat Turan,   Uğur Artantaş’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Uğur Artantaş, “Genç, kültürlü kardeşime başarılar diliyorum, bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğinden hiç şüphem yok yolun açık olsun“ dedi.

          Kral Kürşat Turan ise, Her iki ülkeden de öğrencilerin ortak isteğiyle kendisinin aday gösterildiğini belirtti. 

        Türk Öğrenciler Başkanlığına Aday olan Kral Kürşat Turan, Nahçivan’ da okuyan öğrencilerimizin sorunlarına çözüm konusunda,  gerekse iki ülke arasında sosyal ve kültürel birlikteliği geliştirmek ve yaymak için bu göreve aday olduğunu açıkladı.

           Kral Kürşat Turan,  “2015 – 2016 eğitim-öğretim yılında üniversitemizi temsil etmek için bende adayım. Bu görevin ne kadar önemli ve aynı zamanda zor olduğunu biliyorum. Ben bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum. Bu konuda elimden gelenin en iyisini yapacağım. Karşılaştığımız sorunları yaşadığımız olumsuzlukları, mesajlarınızı okul idaresine zamanında ve eksiksiz ileteceğime söz veriyorum. Sportif faaliyetler kapsamında Erkek öğrencilere maç turnuvası, kız öğrenciler için voleybol turnuvası düzenlemeyi düşünüyorum. Aynı zamanda iki kardeş ülke arasında  çeşitli gezi organizasyonları düzenleyerek sosyal aktiviteleri arttırmayı planlıyorum.

          Ama bu görevi yapabilmek için sizin desteklerinize ihtiyacım var bu yüzden oylarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası