Üniversitemizde “Vatikan’da Kiliseler Ve Dini Hayat” Konulu Konferans Düzenlendi

Tarih : 2015-04-17 / Kategori : Eğitim

Üniversitemizde “Vatikan’da Kiliseler Ve Dini Hayat” Konulu Konferans Düzenlendi

           Iğdır Üniversitesi Sosyal Hareketler ve Bilinçli Eğitim Topluluğu’nun organizasyonuyla, Iğdır Üniversitesi Karaağaç Kampüsü Konferans Salonu’nda düzenlenen “Vatikan’da Kiliseler ve Dini Hayat” konulu konferansa konuşmacı olarak, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Polat katıldı.

 

         Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Faik Yılmaz ve Prof. Dr. Ömer Rıza Akgün’ün yanı sıra öğretim üyeleri ve öğrenciler de konferansa yoğun ilgi gösterdiler.  “Din gör dinini beğen” sözüyle konuşmasına başlayan Prof. Dr. Polat, Müslümanlığı daha çok sevmek için diğer dinler hakkında da bilgi sahibi olunması gerektiğini söyledi. 

         Vatikan’da bulunduğu süre zarfında buradaki dini hayat konusunda araştırmalar yaptığını anlatan Prof. Dr. Polat, Hristiyanlık ve Vatikan’la ilgili öğrencilere önemli bilgiler verdi.

         Konferansın sonunda Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Faik Yılmaz, verdiği önemli bilgilerden dolayı Prof. Dr. Polat’a teşekkür ederek, kendilerine plaket takdim ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası