İl İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Tarih : 2014-07-16 / Kategori : Gündem

İl İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı

               İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Valimiz Davut Haner Başkanlığında 14 Temmuz 2014 Pazartesi günü Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

               Toplantıya; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Iğdır Belediye Başkanı, Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Milli Eğitim Müdür Vekili, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı, Serka Koordinatörü ve Iğdır Kadın Derneği Başkanı katıldı.

               Açılış konuşmaları ile başlayan toplantıda ilk olarak bir önceki toplantıda alınan kararlar değerlendirildi. Takiben denetim kurulu çalışmalarına değinilerek Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün talimatları doğrultusunda toplumsal cinsiyet eşitliği ve genç istihdamı konularının ve çocuk işçiliği konusunun yılda en az bir defa söz konusu toplantıda gündem maddesi olarak ele alınması gerektiği görüşüldü. Gündem maddeleri arasında yer alan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konusunda Çalışma İş Kurumu İl Müdür Vekili tarafından sayısal veriler ile yapılan faaliyetler hakkında katılımcılara bilgi verildi. Daha sonra tarımsal alandaki gelişmeler ve istihdam olanakları konusunda görüşü alınmak ve bu alanda yapılabilecek faaliyetler konusunda Tarım İl Müdürlüklerinin yılda en az bir defa söz konusu toplantıya katılmaları hususu görüşüldü. Toplantı, dilek ve temennilerin alınması ile son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası