Polis Haftası Etkinlikleri

Tarih : 2015-04-09 / Kategori : Gündem

Polis Haftası Etkinlikleri

500 FİDAN  TOPRAKLA BULUŞTU

6-10 NİSAN POLİS HAFTASI etkinlikleri çerçevesinde Emniyet Teşkilatı’nın 170. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Iğdır Emniyet Müdürlüğü tarafından “Bereket Ormanı’na Vali Sayın Davut HANER’in Başkanlığında, İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL ve Rektör İbrahim Hakkı YILMAZ,  Jandarma Alay Komutanı Mustafa ULUS,  Orman İşletme Müdürü Hasraf AKA, Kültür ve Turizm Müdürü  Osman ENGİNDENİZ, Ticaret Borsası Başkanı Serhat KUMTEPE, Kamu kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri ve Emniyet personelinin katılımlarıyla neşeli bir ortamda 500 ağaç fidanı dikildi.

6-10 NİSAN POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA LUNAPARK GEZİSİ 

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında; İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL’ın organizesinde, Müdür Yardımcıları, birim amirleri (Şube Müdürleri)’in katılımlarıyla, 7-8 Nisan 2015 tarihlerinde tüm personelin çocuklarını kapsayan 6-12 yaş arasındaki çocuklara yönelik ücretsiz ve servisle ulaşımlarının sağlanarak ilimiz İnci Lunapark Eğlence Parkına gezi düzenlendi. Çocuklar doyasıya eğlendi.

Gerçekleştirilen bu gezi etkinliğine vatandaşlarımızın çocukları da iştirak etti. Eğlence süresince tüm çocuklara patlamış mısır ve pamuk şekeri ikram edildi. Lunapark içerisinde bulunan gondol, çarpışan arabalar, top, trambolin ve uçan salıncakta, rütbeli ve rütbsiz bayan personelin gözetiminde çocukların doyasıya eğlenmeleri sağlanmıştır. 

İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL bizzat etkinliğe katılarak çocuklarla yakından ilgilenmiş ve oyuncaklarda çocuklara eşlik etmiştir. Personelin eş ve çocuklarının yoğun talebi  üzerine birlikte fotoğraflar çekildi.  Gezi hitamı da katılan çocuklara, ailelerine teslim edilene  kadar refakat edildi. 

              RESİM SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 170. yılı kutlamaları kapsamında, resim sergisi açıldı.

Dün devam eden etkinlikler, Atatürk Caddesi Zübeydehanım bulvarında gerçekleştirilen resim sergisiyle devam etti.  Açılışa Iğdır Valisi Davut Haner, Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, emniyet personeli ve aileleri katıldığı sergide, 100’ün üzerinde resim sergilendi. Vatandaşlar tarafından sergi yoğun ilgi gördü. Vali Davut Haner, Emniyet Müdürü Yüksel Babal ile birlikte gerçekleştirdiği açılış sonrası, sergiyi gezerek bilgi aldı. 

EMNİYETTEN ANLAMLI ZİYARET

Polis Haftası Rehabilitasyon Merkezi’nde de Kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Yıldönümü sebebi ile tüm yurtta düzenlenen kutlamalar Iğdır’da da aralıksız devam ediyor. Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü ve Iğdır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Iğdır Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikle Rehabilitasyon merkezinde tedavi gören vatandaşlarla emniyet mensupları bir araya geldi. Etkinliğe Iğdır Valisi Davut Haner başta olmak üzere Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adem Safa ve çok sayıda ilgili müdürlük personeli katıldı. 

Şölen havasında geçen etkinlikte Umudun Ritmi adlı merkezde tedavi gören kişilerden oluşan müzik grubu mini bir konser verdi. 

Vali Davut Haner ve Emniyet Müdürü Babal’dan uzun süre alkış alan müzik grubunun öğretici şefi Serhat Akkuş; “Başta Valimiz Sayın Davut Haner’e ve Yüksel Babal ile Adem Safa’ya çok çok teşekkür ediyorum. Bizi her anlamda destekliyor ve Umudun Ritmi’ne katkı sağlıyorlar. 8 yıldır faaliyetlerimize ve müzik çalışmalarımıza devam ediyoruz. 26 kişiden oluşan bir ekibiz. Burada amacımız müzik sayesinde tedaviye muhtaç kişileri psikolojik açıdan güçlü bir hale getirmek. Vurmalı sazlar eşliğinde müziğimizi icra ediyoruz. Bateri, asma davul, tumba, zil, bendir gibi enstrümanlarımız var ve arkadaşlarımız inanın çok yetenekliler. Bu vesile il emniyet güçlerimizin 170. Kuruluş yıldönümünü ve Polis haftalarını kutluyorum.” dedi. Konserin ardından kesilen pasta ve çekilen fotoğrafların ardından etkinlik sona erdi.

Facebook Beğenenler

  1. selami özçil 2015-04-09 09:03:16

    POLİS ÖLÜM İLE YAŞAM ARASINDA BİR YERDEDİR<br />ÖYLE OLDUĞU HALDE YİNEDE VAZİFESİNİN BAŞINDADIR O<br />ASLINDA O HAYATIMIZIN BİR PARÇASIDIR ASAYİŞİMİZİN<br /> GÜVENLİĞİMİZİN CANIMIZIN MALIMIZIN <br />YILMAZ SAVUNUCUSUDUR O EĞER POLİSİMİZ ADALETİ ASAYİŞİ <br />GÜVENLİĞİMİZİ SAĞLAMASAYDI NE OLURDU HALİMİZ<br />BİLEN VARMI ARANIZDA ASLINDA POLİSİMİZİN <br />DEĞERİ KIYMETİ KÜÇÜMSENECEK GİBİ DEĞİLDİR ONUN<br /><br />ODA BİR CAN BİR ANA BİR BABADIR SEVECENDİR ŞEVKATLİDİR<br /><br />AMA DEĞERİ KIYMETİ BİLİNMEZ NİTELİĞE İTİLMİŞ GİBİDİR ADETA<br /><br />EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALAMAZ YARINLARA GÜVENLE BAKAMAZ<br /><br />ALDIĞI ÜCRETLE KIT KANAHAT GEÇİNİR<br /><br />SANKİ ALDIĞI ÜCRET SADAKA GİBİDİR ONA ADETA<br /><br />ÇALIŞMA SAATLERİ BELLİ BELİRSİZ DÜZENSİZDİR<br /><br />GECESİ GÜNDÜZÜ YOK GİBİDİR ADETA ONUN<br /><br />PEK HALKIMIZIN GÖZÜNDE BENİMSENMEZ DOSTU KISITLIDIR<br /><br />ADETA POLİSİMİZLE HALKIMIZ ARASINDA BİR SINIR VAR GİBİDİR

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.